Наши партнеры

MenuPortsmouth lejer tidligere Real Madrid-emne

Engelsk fodbold

Premier League-klubben Portsmouth har sikret sig en etårig lejeaftale med det defensive stortalent, Anthony Vanden Borre, der lejes i italienske Genoa.

Den spanske kongeklub, Real Madrid, har været en af mange storklubber, som har haft stortalentet Anthony Vanden Borre på klubbens ønskeseddel indenfor de senere år.

Vanden Borre er blot 21 år gammel, og han kunne allerede bryste sig af debut på Belgiens landshold tilbage i 2004. I 2007 valgte han at påbegynde sig udlandseventyr, hvilket skete i Italien.

Først skiftede han fra den belgiske storklub Anderlecht til Serie A-klubben Fiorentina, hvor han blot opnåede to kampe, hvorefter turen gik til Genoa.

I forrige sæson spillede han 25 opgør i Genoa-trøjen, og nu skal han altså prøve kræfter med en af de mest fysiskbetonede ligaer i verden, nemlig Premier League, hvor arbejdsgiveren det kommende år hedder Portsmouth. Pompey har sikret sig en etårig lejeaftale med den defensive vidunderdreng.

Portsmouths manager Paul Hart har ikke overraskende store forventninger til den unge belgier.

”Han er en belgisk landsholdsspiller med et stort potentiale. Hans tid er nu kommet til at indfri forventningerne hos os, hvilket vi ser frem til,” fortæller Hart ifølge klubbens hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu