Наши партнеры

MenuPortsmouth besejrede City

Engelsk fodbold

Efter en målløs første halvleg kom Portsmouth på tavlen to gange i anden halvleg og vandt Premier League-opgøret mod Manchester City.

Inden dagens kamp mod Manchester City havde Portsmouth ikke vundet i de seneste ni ligakampe, og holdet kæmper i den kedelige ende af tabellen. Manchester City derimod er placeret midt i ligaen, men har ikke været overbevisende på udebane.

Portsmouth startede første halvleg godt, og kom således frem til en række muligheder. Det var dog ikke noget, der blev rigtig farligt, og da City samtidig ikke havde meget at byde på, endte første halvleg uden scoringer.

Med tyve minutter tilbage af opgøret kom hjemmeholdet foran. Højrebacken Glen Johnson afsluttede efter en flot offensiv aktion, City-keeper Shay Given reddede afslutningen, men Johnson var først over returbolden, som han sikkert sendte i mål.

Blot fem minutter senere blev det også 2-0, da Hermann Hreidarsson steg til vejrs efter et hjørnespark og headede bolden i mål.

Gæsterne formåede ikke at komme tilbage i opgøret, der endte 2-0 til Portsmouth, der endelig hentede tre point efter ni kampe i træk uden sejr. Manchester City derimod skuffede atter på udebane.

Sejren betyder, at Portsmouth nu har fire point ned til første hold under nedrykningsstregen, Blackburn. Manchester City er placeret på ligaens niendeplads.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu