Наши партнеры

MenuPokal-optakt: Randers FC – OB

Dansk fodbold

Randers og OB tørner her til aften igen sammen ligesom det var tilfældet i lørdagens SAS Liga-opgør. Denne gang står der dog ikke tre point på spil, men derimod videre deltagelse i den danske pokalturnering, Ekstra Bladet Cup.

Randers fik i weekenden overraskende et point med sig fra kampen mod OB. Ikke mange havde troet på pointmæssig gevinst til kronjyderne inden kampen, men Ove Christensens tropper overraskede. Ikke nok med at de fik pointet, så var spillet også markant forbedret i forhold til tidligere. OB havde i flere perioder i anden halvleg svært ved at håndtere Randers-offensiven der fik mere power efter indskiftningerne af Tobias Grahn og Kasper Lorentzen.

Randers’ officielle målsætning for pokalturneringen i år er en kvartfinaleplads, og skal de lyseblå heste nå denne, så kræver det en sejr over aftenens modstander OB. Her kommer tilskuerne til at spille en væsentlig rolle, mener hjemmeholdets træner.

”Det var min første hjemmekamp, og fortsætter stemningen på dette niveau, og gerne endnu større, hvis der kommer flere på lægterne, ja så bliver publikum den 12. mand, der skal bære os frem til sejre, både i pokalturneringen og i SAS Ligaen,” udtalte Ove Christensen efter lørdagens kamp mod OB til Randers FC’s hjemmeside.

OB har en lidt mere ambitiøs målsætning for pokalturneringen. Hos fynboerne vil man hele vejen til finalen som også skal vindes.

”Vi skal videre i pokalturneringen. Det handler kun om sejr for os. Odense Boldklub har en målsætning om at nå pokalfinalen, og det kræver først og fremmest, at vi leverer 100 procent i kampen mod Randers FC. Vi må ikke glemme, at vi principielt spiller om europæisk fodbold,” siger Kim Brink til OB’s officielle hjemmeside.

OB trådte første ind i pokalturneringen i sidste runde, hvor FC Fredericia blev besejret i en målrig affære der endte 5-3 til de fynske tropper. Randers har derimod været med siden anden runde, hvor det blev til sejr på 5-0 over Otterup, hvorefter Vejen SF blev besejret med hele 9-0 i sidste runde.

Randers har til kampen i aften kun en ændring i truppen i forhold til weekendens opgør. Danni König er siet fra og i stedet slutter José Junior sig igen til truppen. Junior sad i weekenden ude med karantæne, og selvom denne gjaldt to spilledage, så er den ikke gældende i pokalturneringen.

OB har også næsten samme trup med til Randers, som de havde i weekenden. Dog har man valgt at supplere denne med Matti Lund Nielsen og Oliver Feldballe. En mand skal dog sies fra truppen inden kampstart.

Forventede startopstillinger:

Randers FC:

Ellegaard

Pedersen – Arzumanyan – Cruz – Jepsen

Berg – Damborg – Sane – Lorentzen

Junior – Nygaard

OB:

Carroll

Ruud – Christensen – Håland – Sørensen

Gislason – Djemba-Djemba – Absalonsen

Andreasen

Caca – Utaka

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Weekendens kamp viste at Randers har et højt niveau, når de får det til at køre. Hvis de kan finde det samme spil frem her til aften som de viste i lørdags, så bliver det en hård kamp for favoritterne fra Fyn.

Vi forventer dog, at OB har lært sin lektie og kommer til kampen med et højere gear end i lørdags. Vores bud er derfor en 2-1-sejr til gæsterne fra Odense.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu