Наши партнеры

MenuPodolski ville give den gas

Champions League

Bayern Münchens reserveangriber, Lukas Podolski, ville give den gas i tirsdagens Champions League-kamp mod Sporting Lissabon og det kan man roligt sige han og resten af Bayern-truppen gjorde.

Tyskerne havde en 5-0-sejr med sig fra det første opgør på udebane mod Sporting Lissabon, så normalvis ville et hold have motivationsproblemer til returkampen, men det havde Bayern München og i særdeleshed Podolski ikke.

”Med en føring på 5-0 i ryggen, kan man jo godt få den følelse, at man kan tage den lidt med ro. Men vi havde besluttet os for at give den gas,” sagde Podolski til Bayerns hjemmeside efter 7-1-sejren over Sporting.

Angriberen sammenligner føelsen af at spille landskampe med den i Champions League. For ham at se er Champions League-hymen at sammenligne med nationalmelodien.

”Man glæder sig altid til kampene i Champions League. Det er en speciel følelse, når man løber ind og hører hymnen. Lidt ligesom ved en landskamp. Der er en særlig atmosfære over disse kampe. Nu skal vi til at koncentrere os lidt om Bundesligaen. Der vil vi gerne op at føre igen,” slutter Podolski.

Læs også:

Bayerns målfest mod S.Lissabon var rekord

Bayern ydmygede igen SportingKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu