Наши партнеры

MenuPlatini revser Premier League-forslag

Andet fodbold

I sidste uge fremlagde foreningen bag Englands bedste fodboldrække, The Premier League, et forslag om, at en spillerunde i Premier League for fremtiden skal spilles i udlandet. Det forslag falder dog slet ikke i god jord hos UEFA-præsidenten, Michel Platini.

“Det er en mærkelig og komisk idé.”

Så kontant var beskeden fra UEFA’s præsident, Michel Platini, da han i The Daily Telegraph kommenterede The Premier Leagues forslag om, at man fra 2011 skal spille en runde af Premier League i udlandet.

Forslaget har specielt i fankredse mødt stor modstand, hvor den generelle holdning er, at det vil dræbe den sidste rest af ånd og sjæl i den bedste engelske række, hvis forslaget gennemføres. Og Platini synes at dele synspunktet:

“Snart vil man i England ikke have engelske præsidenter. Man har allerede ingen engelske trænere, man har ingen engelske spillere, og nu vil man måske ikke have klubber, som spiller i England. Det er en joke,”

Platini tvivler meget på, at forslaget vil blive anerkendt af FIFA, når man mødes i fodboldforbundet den 14. marts, og ifølge franskmanden støtter FIFA’s præsident, Sepp Blatter, ej heller forslaget.Kommentér

En kommentar til “Platini revser Premier League-forslag

  1. ChandlerBing siger:

    Fnis – Platini har åbenbart ingen visioner.

    Jeg synes det er en glimrende idé.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu