Наши партнеры

MenuPimpong: Jeg forlader ikke FCK

Dansk fodbold

Ghanesiske Razak Pimpong er i de seneste dage blevet rygtet på vej til norske Viking, men selv afviser han, at han er ved at forlade hovedstadsklubben.

Pimpong har haft svært, ved at tilkæmpe sig en plads i FCK’s startopstilling i denne sæson. Det er kun blevet til 337 minutters spilletid i blot 13 optrædener, derfor er han i de seneste dage, blevet sat i forbindelse med Viking.

“Jeg er ikke på vej til at forlade FC København. Jeg har kontrakt med klubben, og har tænkt mig at opfylde den. Jeg er her også til sommer,” fortalte Pimpong til bold.dk

Det ser ikke ud til, at Pimpong vil få mere spilletid i fremtiden, i aftenens Royal League-finale, er han helt ude af truppen, det skyldes dog en mindre skade.

“Jeg har fået en mindre skade i mit baglår. Jeg skal testes både i dag og i morgen, så jeg ved endnu ikke hvor længe det holder mig ude. Men jeg tror ikke jeg er klar til weekenden,” sagde Pimpong.

Efter weekendens opgør mod FC Nordsjælland er der 14 dages landsholdspause i vente, så han har god tid til at komme sig før opgøret i Horsens 31. marts.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu