Наши партнеры

MenuPeter Skov-Jensen ikke stoppet definitivt alligevel

Dansk fodbold

Peter Skov-Jensen er ikke stoppet definitivt, som vi ellers kunne fortælle tidligere på dagen. Her til aften fortæller han til TV2 Sporten, at han stadig holder mulighederne åbne, for at få en ny arbejdsgiver, det er dog ikke noget, han selv vil kæmpe for – klubben må komme til ham.

Peter Skov-Jensen forlader sin norske klub Sandefjord på søndag, men han afviser ikke, at stoppe definitivt, selvom fodbolden som spiller ikke betyder nær så meget mere.

“Nu vil jeg ud at finde mig et arbejde, i hvert fald have det som første prioritet, hvor jeg i sommer havde fodbolden som første prioritet. Og ligesom komme tilbage til et mere normalt liv og tænke på familien frem for fodbolden,” fortalte Peter Skov-Jensen til TV2 Sporten.

“Hvis der kommer fodbold, må man ligesom tage stilling til det. Men det er i hvert fald ikke noget, jeg går ud og leder 100 procent efter nu. Det må komme til mig,” sagde Peter Skov-Jensen.

“Det kan nemt være noget deltid eller noget fyraftensbold, eller hvad der nu ellers er. Om det så bliver 1. division eller det bliver 2. division eller måske kombineret med noget træner,” sluttede Peter Skov-Jensen.Kommentér

2 kommentarer til “Peter Skov-Jensen ikke stoppet definitivt alligevel

  1. Lasse Hansen siger:

    Til Danmarksserien med ham! B)

  2. Ikercasillas siger:

    dårlig holdning..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu