Наши партнеры

MenuPeter Schmeichel: Kasper er færdig i City

Engelsk fodbold

Peter Schmeichel bekræfter til BBC Sport, at hans søn, Kasper Schmeichel, forlader Manchester City, efter klubben har været en tur i Thailand. Sammen med Andreas Isaksson forlader den unge Schmeichel derfor klubben til sommer.

Efter en sæson i skyggen af Joe Hart, førstevalg på målmandsposten i Manchester City, har de to keepere, Andreas Isaksson og Kasper Schmeichel, valgt at forlade klubben til sommer. De ønsker begge fast spilletid.

Manchester City tager efter sæsonen på promotionstur i præsidentens hjemland. Præsidenten Thaksin Shinawatras har længe haft planer om sådan en tur til Thailand, hvor klublederen er født.

Farmand Peter Schmeichel er dog ikke glad for turen, som højst sandsynligt bliver noget af det sidste hans søn kommer til at foretage sig i en den engelske klub.

“Det er en af de sidste ting, han kommer til som Manchester City-spiller. Han forlader dem efter sæsonen,” siger farmand, som ikke ligger skjul på, at hans søn forlader klubben snarligt.

“Min søn er Manchester-spiller, og han skal med på denne tur, som kommer meget ubelejligt. Det er tydeligvis en afbrydelse. Han brokker sig ikke, men det er der flere spillere, der gør, og jeg forstår dem. Det er forståeligt, at klubber tager på sådanne ture som forbereldelse til en ny sæson, men det her er kun for promotionens og træningens skyld,” fortæller Peter Schmeichel.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu