Наши партнеры

MenuPeter Degn forlænger med SIF

Dansk fodbold

Silkeborg IF’s midtbanespiller, Peter Degn, har i dag forlænget sin aftale med klubben, så han er i klubben i et år endnu minimum.

SAS Liga-oprykkerne fra Silkeborg IF har nydt godt af Peter Degns gode præstationer. Nu kan han glæde sig over, at de mange anstrengelser i ligaen har båret frugt. Han fik i dag forlænget sin kontrakt med silkeborgenserne.

”Det er meget svært at slippe af med en mand, der bliver ved med at gøre det så godt. Vi har haft visse reelle bekymringer om skader og form, men de er blevet markant overstrålet af Degns store bidrag til holdet. Det er jo nok symptomatisk for vores måde at spille på, at Peter Degn måske ikke nødvendigvis er den bedste højrekant i Kongeriget – men det er meget svært at pege på en mere velfungerende,” forklarer Silkeborgs cheftræner Troels Bech i en pressemeddelelse, og han uddyber:

”Peter har i høj grad været med til at afgøre fodboldkampe for os, og det er samtidig en spiller, der er meget populær blandt holdkammeraterne og en vigtig bidragsyder til den gode stemning i truppen. Så det er rigtig glædeligt, at spiller og klub også fremover kan drage nytte af hinanden,” siger han.

Peter Degn tiltrådte i klubben tilbage i 2004, da han kom til Silkeborg IF fra Brøndby IF.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu