Наши партнеры

MenuPeter Christiansen stopper karrieren

Dansk fodbold

Randers FCs langtidsskadede forsvarsspiller Peter Christiansen har besluttet at indstille karrieren og i stedet tage jobbet som chefscout for klubben.

Peter Christiansen kom til Randers FC for halvandet år siden, men en knæskade har sat sit store præg på både opholdet og karrieren i klubben. Den 32-årige venstreback har derfor valgt, at indstille karrieren for i stedet at blive chefscout.

“Peter Christiansen har været i gennem en lang og kompliceret knæskade. Han har derfor aldrig rigtig genfundet den rette form på fodboldbanen. Til gengæld har han bevaret det gode humør og hans personlighed. Og så har han ikke mindst et stort og godt netværk og kontakter gennem hans mange år i dansk og svensk topfodbold. Derfor føler vi, at Randers FC kan tilbyde PC den rette stilling, og at han til gengæld kan tilbyde Randers FC de kvaliteter, der skal til for at besidde en stilling som chefscout,” fortæller Randers FCs direktør Jacob Nielsen, til klubbens hjemmeside.

“Jeg føler desværre ikke længere, at jeg efter knæoperationen og næsten et års genoptræning kan bidrage med ret meget på den sportslige front. Men heldigvis ser klubben en masse muligheder i scouting, og det gør jeg også selv. Og på dette område føler jeg, at jeg kan bidrage med en masse til Randers FC,” siger Peter Christiansen, som nåede at spillet 17 kampe for klubben.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu