Наши партнеры

MenuPeter Bonde blev fejlciteret

Dansk fodbold

I en pressemeddelelse gør DBU det her til eftermiddag klart, at landsholdets assistenttræner, Peter Bonde, blev fejlciteret i forbindelse med et interview med Sjællandske Medier.

Der var nok mange rundt om i Fodbolddanmark, som rystede på hovedet, da de i dag hos Sjællandske Medier kunne læse om fodboldlandsholdets assistenttræner, Peter Bonde, som troede på, at Danmark kunne vinde VM i 2010.

Men i en pressemeddelelse gør DBU det her til eftermiddag klart, at Peter Bonde aldrig har udtalt “Vi kan vinde VM”, men at målet stadig i første omgang er at kvalificere sig til slutrunden i Sydafrika.

Peter Bonde affærdiger også selv, at han skulle have udtalt noget, som kunne opfattes på den måde:

”Jeg er noget overrasket over udlægningen af mine udtalelser. Jeg fastholder min tiltro til, at vi med de rette forudsætninger kan kvalificere os til VM-slutrunden i 2010. Det har været min opfattelse siden lodtrækningen til VM-kvalifikationen, og det er stadigvæk min opfattelse. Jeg har derimod ingen mening om vores chancer i en slutrunde, der ligger over 2 år ud i fremtiden,” siger han til DBU’s hjemmeside.

Landsholdet har i den seneste tid fået kritik for at være decideret uambitiøse, så en så bombastisk udmelding kunne nok ellers have lukket munden på nogle kritikere. Men i denne omgang var der altså bare tale om et fejlcitat.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu