Наши партнеры

MenuPessotto: Det var en ulykke

Italiensk fodbold

Gianluca Pessotto som der faldt ned fra anden sal i sommer, afviser nu at det var et selvmordsforsøg, selvom han led meget af depression.

Den tidligere landsholdsspiller, fik af flere af de italienske landsholdsspillere dedikeret titlen til sig, da han i sommermånederne lå på vippen mellem liv og død efter et fald på 15 meter.

Der var mange rygter omkring faldet, de fleste mente at Pessotto, der var blevet sportsdirektør i Juventus, havde forsøgt at tage sit eget liv, blandt andet fordi han led af depressioner.

Pessotto som overlevede faldet, er i dag blevet så rask, at han har været i stand til at tale om sit livs ulykke. Og ifølge ham, var der ikke tale om et forsøg på at tage sit eget liv.

”Jeg mener, det var en ulykke, men vi skal aldrig være bange for at snakke ud eller klarlægge hvordan vi har det,” sagde den tidligere Juventus-forsvarer til tv-programmet Quelli che.il calcio.

Men overgangen livet som professionel fodboldspiller til et mere anonymt kontorarbejde var ikke rar.

”Når karrieren ender, går det op for dig, hvad du havde som spiller. Og det er svært at finde hoved og hale i forhold til egen fremtid.”

Men Pessotto lader til at have fået optimismen tilbage.

”Men jeg har atter fundet lysten til at arbejde, og jeg håber, jeg kan bidrage til, at fodboldverdenen bliver et bedre sted at være,” lyder det kryptisk fra Pessotto, der har stået i fire Champions League-finaler med Juventus samt vundet seks italienske mesterskaber og spillet 22 landskampe for Italien.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu