Наши партнеры

MenuPersson får AGF-afsked i dag

Dansk fodbold

Den svenske forsvarsspiller, Olof Persson, var af mange tilhængere af AGF set som en klar forstærkning. Dog blev det ikke til en eneste officel kamp, hvorfor Persson til slut aflivede sin karriere. I dag får svenskeren sin afsked med AGF.

Olof Persson har været AGF-spiller i næsten to år. Det lyder som om, at den svenske klippe i forsvaret har udrettet en masse, og har markeret stort set samtlige angribere i SAS Ligaen. Dog har der været tale om det stik modsatte. En knæskade satte kort efter skiftet til AGF en stopper for yderligere spilletid, hvorfor det kun blev til et par uofficelle kampe.

Denne skade har fået Olof Persson til at aflive sin egen fodboldkarriere, hvilket blev besluttet tidligere på efteråret. I dag får Olof Persson dog lov til at gå ind på græstæppet i NRGi Park, da han i pausen i kampen mellem Vejle og AGF, får lov til at modtage sine afskedsovationer fra de mange AGF-tilhængere.

AGF selv, siger følgende om sagen.

“Officielle kampe på førsteholdet blev det desværre ikke til, men Persson nåede at bidrage med mange ting uden for banen, og AGF Fodbold håber, at publikum i dag vil være med til at takke ham for hans tid i AGF,” fortæller klubbens hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu