Наши партнеры

MenuPerez skifter til PSV Eindhoven

Andet fodbold

Kenneth Perez skifter fra Ajax til PSV Eindhoven eftersom han er blevet enig med klubben om en toårig kontrakt, som han vil sætte sin signatur på i morgen.

Så blev det en realitet, at den 32-årige Kenneth Perez skifter Ajax ud med PSV Eindhoven, som han har forhandlet en toårig kontrakt med, som består af en option på yderligere et års forlængelse.

Perez skiftede i den forrige sæson fra AZ Alkmaar til Ajax Amsterdam, hvor han scorede 12 mål i 27 kampe, danskeren brød dog aldrig igennem i klubben, og derfor meddelte klubbens træner Henk ten Cate, at han skulle finde sig en ny arbejdsgiver til den kommende sæson.

Der skulle ikke gå lang tid før PSV Eindhoven fik interesse for Perez, men en uenighed omkring prisen satte en midlertidig pause i forhandlingerne. Nu er prisen dog forhandlet på plads, og denne skulle ifølge hollandske medier ligge på omkring 11 millioner kroner.

”Jeg har det fint, men vil først rigtig udtale mig om det i morgen, når jeg har været igennem lægetjekket og skrevet under, fortalte Kenneth Perez til ekstrabladet.dk.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu