Наши партнеры

MenuPerez’ ønskeliste i Real Madrid

Spansk fodbold

Den enlige præsident i valgkampen, Florentino Perez, kan allerede sætte sig i præsidentsædet på mandag. Inden dette sker, varsler han en håndfuld stjerneindkøb.

Den tidligere Real Madrid-præsident, Florentino Perez, har besluttet sig for at genopstille. For tiden er han den enlige mand i valgkampen, og det betyder, at den oprindelige dato den 14. juni måske ikke bliver aktuel.

Såfremt der ikke er andre, som melder sig under fanerne, vil Perez nemlig allerede kunne sætte sig i præsidentsædet på mandag.

”Jeg regner med, at der vil komme fem-seks nye spillere til klubben, og de vil være blandt de bedste i verden og de bedste i Spanien,” siger Perez til Cadena Ser, og han fortsætter:

”Når jeg tiltræder i Real Madrid, så vil jeg kigger nærmere på Ronaldos angivelige klausul. Det kan godt være, at han har en klausul, men alle klausuler er til forhandling. Jeg kan godt lide ham, for han er en af de bedste spillere i verden,” fortsætter Florentino.

Perez har længe haft stor interesse i at få tilknyttet Kaká ligesom Cristiano Ronaldo har været genstand for utallige rygter både under sidste sommers transfervindue og i de seneste måneder.

Derudover meldes Cesc Fabregas, Xabi Alonso, Álvaro Negredo som varme navne på hans ønskeliste.

”Jeg har talt med Zidane, og han skal være min rådgiver. Han skal hjælpe os med at forbedre klubbens image,” slutter Florentino Perez.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu