Наши партнеры

MenuPerez ny mand i Twente

Andet fodbold

Den danske spiller, Kenneth Perez, er i dag blevet præsenteret som ny spiller i hollandske FC Twente, efter at være kommet i uoverensstemmelser med sin gamle klub, Ajax.

Det har ikke ligefrem været nogen god sommer for den danske spiller, da han efter Marco van Bastens ansættelse i Ajax Amsterdam blev degraderet til en position, hvor han ikke kunne have nogen som helst forhåbninger om kampe.

Perez trak herefter Ajax i retten, en sag der desværre for danskeren blev afvist. I går blev han sat fri fra sin kontrakt i Ajax, men nu ser det endelig ud til at gå den rigtige vej for Perez.

Det er nemlig, blot en enkelt dag efter sin kontraktophævelse med Ajax, blevet til en ny kontrakt til Kenneth Perez, og denne gang er det FC Twente, som henter danskere til klubben.

”Jeg er glad for igen at kunne fokusere på fodbolden og i den henseende er Twente en virkelig god mulighed. Jeg håber vi igen vil opnå store resultater og at jeg vil kunne bidrage til dem,” udtaler Perez til klubbens hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu