Наши партнеры

MenuPer Bjerregaard trækker sig som direktør

Dansk fodbold

Brøndbys Per Bjerregaard trækker sig som direktør i klubben. I stedet vil han fremover fungere som bestyrelsesformand.

Brøndby har netop meddelt fondsbørsen, at Per Bjerregaard fratræder sin stilling som direktør i Brøndby IF. I hans sted indtræder Ole Palmå, der før dette har fungeret som kommerciel direktør i klubben.

Per Bjerregaard forlader dog ikke sin hjerteklub Brøndby helt. Han indtager således i stedet på posten som bestyrelsesformand i stedet for Ejvind Sandal. Sandal fortsætter som menigt medlem i bestyrelsen.

Samtidig kunne klubben meddele, at Codan stopper som hovedsponsor, når den nuværende aftale udløber i 2008. Forsikringsselskabet har dog valgt at blive i klubben som sponsor på højt niveau.

Kommentarer fra Per Bjerregaard:

”Dagens ændring i ledelsesstrukturen har været under overvejelse i noget tid, og vi har søgt et passende tidspunkt. Oprindeligt var det intentionen, at gennemføre rokaden i forbindelse med den ordinære generalforsamling i 2008, men med den nuværende sportslige situation in mente, ser vi behov for at skabe klarhed omkring selskabet af hensyn til klub, aktionærer og samarbejdspartnere, fortalte bestyrelsesformand Per Bjerregaard om dagens offentliggørelse til klubbens hjemmeside.

”Der er brug for ro omkring selskabet, og det vigtige er, at finde en ny administrerende direktør. I den forbindelse er det unægtelig en fordel, at vi nu kan annoncere og få finde den bedst mulige kandidat, som skal føre selskabet videre de næste mange år,” forklarede formanden.

”Praktisk betyder dette, at Ole Palmå træder ind som konstitueret administrerende direktør, hvor han vil varetage det daglige ansvar, ikke mindst personalemæssigt. Jeg vil koncentrere mig om de opgaver en bestyrelsesformand har, og primært fokusere min indsats på det sportslige område,” erklærede Per Bjerregaard.

Kommentarer fra Ole Palmå:

”Jeg ser frem til opgaven og udfordringerne den kommende tid. Vi har en organisation, der er godt tunet på langt de fleste områder, og bortset fra de sportslige resultater, som ikke er tilfredsstillende, er selskabet grundlæggende inde i en positiv udvikling. Det glemmer man lidt, når kerneforretningen i en periode ikke møder de store ambitioner, og det er ganske naturligt i et selskab som vores,” forklarede den administrerende direktør ligeledes til klubbens hjemmeside.

”Det er naturligt for mig, at overtage den daglige ledelse i den kommende periode, hvor Per Bjerregaard vil øge sit fokus på den sportslige del.”

”Per Bjerregaard er uden tvivl den bedste fodboldkøbmand i dansk fodbold, med de opgaver der nu placeres hos mig, vil vi frigive ressourcer så han kan fokusere endnu mere på at udnytte sit enorme netværk, ekspertise og erfaring på området. Det er en stor fordel for Brøndby IF, og det giver ro i det daglige arbejde i selskabet,” vurderede Palmå.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu