Наши партнеры

MenuPennant afviser storklub

Spansk fodbold

Liverpools Jermaine Pennant har overraskende afvist Real Madrids tilbud. Parterne kunne ikke enes om lønnen.

Den nye Real Madrid-træner Juandé Ramos har udset sig sin tidligere liga som sin nye jagtmark, og mange spillere fra Premier League sættes i forbindelse med den spanske storklub.

Ramos har absolut ikke gået stille med dørene om, at han ønsker en mand til at gardere højre midtbane. Ifølge den engelske avis Daily Mail har Ramos prøvet at få Liverpools jermaine Pennant, der næsten ikke har fået spilletid det sidste halvandet år, til Spaniens hovedstad.

Real Madrid bød 25 millioner kroner for 25-årige Pennant, der blot har startet inde to gange for Merseyside-klubben i denne sæson. Pennants nuværende kontrakt udløber om et halvt år, og klubber som Stoke, West Bromwich og Wigan siges at have snøren ude efter Pennant.

Jermaine Pennant krævede en halv million kroner om ugen, så han havde lidt at gøre godt med, såfremt han skulle fortsætte med at varme bænken i Madrid. Ifølge avisen var det de lønkrav, der fik spanierne til at trække sig.

Mens Real Madrid må fortsætte med at lede efter en spiller, så kan klubben trøste sig med, at man allerede har sikret sig Ajax’ unge målmaskine, Klass-Jan Huntelaar. Man har derudover også sikret sig Portsmouths Lassana Diarra.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu