Наши партнеры

MenuPelé forsvarer Diego Maradona

Andet fodbold

Den store brasilianske fodboldlegende, Pelé, mener ikke, at Argentinas landstræner, Diego Maradona, kan kritiseres for mandskabets ustabile spil ved kvalifikationen til VM-slutrunden.

Argentina formåede lige akkurat at kvalificere til sommerens VM-slutrunde i Sydafrika, da de endte efter nationer som Chile, Paraguay og ærkerivalerne fra Brasilien.

“Hvad der skete med Argentina var ikke Maradonas fejl. Han har ingen erfaring som træner. Fejlen kan ligge hos dem, der valgte ham som træner,” lyder det fra Pelé ifølge TV 2 Sporten. Han anser dog alligevel Argentina for at være favoritter ved VM.

“Nu kan vi forvente et stærkt Argentina. De vil være klar til VM. Du skal have respekt for dem. Som altid, vil de være med i favoritfeltet,” forklarer han videre, mens han slutteligt understreger, hvilke to nationer, som han spår de bedste muligheder for at stå med VM-trofæet.

“Dunga (Brasiliens landstræner, red.) har fantastiske unge spillere med erfaring. Brasilien vil være en stærk kandidat sammen med Spanien, som har det bedste hold for tiden.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu