Наши партнеры

MenuPeguero: Jeg er klar til premieren

Dansk fodbold

Brøndby-angriberen, Jean Philippe Peguero, har brugt det meste af sin tid på Vestegnen på at være skadet. Nu udtaler haitianeren, at han føler sig klar til at spille forårets første kamp mod Randers FC.

Jean Philippe Peguero blev for halvandet år siden hentet til Brøndby, og forventningerne til angriberen var ikke små. En alvorlig skade har dog holdt Peguero fra banen i det meste af tiden i Brøndby, men nu begynder det endelig at lysne for angriberen, der føler sig klar til at tage kampen op med de øvrige angribere i foråret.

”Jeg forventer at kunne spillere allerede i første kamp mod Randers. Jeg er måske ikke på 100 procent der, jeg har trods alt været ude længe, men jeg tror jeg er i god nok form til at kunne spille,” siger Peguero til bold.dk.

Den 26-årige angriber, der nåede at score to mål i SAS Ligaen inden han blev skadet, har aldrig frygtet, at han ikke ville vende tilbage på banen.

”Det har aldrig været i mine tanker, ikke at komme tilbage. Jeg har hele tiden prøvet at holde gejsten oppe, og den støtte jeg har fået fra klubben og fra tilhængerne har været utrolig. Nu vil jeg gerne betale dem tilbage, via præstationer på banen,” siger PegueroKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu