Наши партнеры

MenuPedro afgjorde Super Cuppen

Andet fodbold

Barcelona vandt her til aften den europæiske Super Cup med 1-0 over Shakhtar efter forlænget spilletid, hvor Pedro afgjorde sagerne med sin scoring.

Den europæiske Super Cup mellem Champions League-vinderne fra Barcelona og UEFA Cup-vinderne fra Shakhtar vil ikke gå over i historiebøgerne for underholdningen.

Barcelona var klart mest i boldbesiddelse, mens det ukrainske hold hele tiden lurede på kontrachancer. Barcelona-spillerne holdt bare fast i bolden, og det spanske hold kom heller ikke frem til nogle scoringer i kampens første halvleg.

Det blev der heller ikke i anden halvleg, hvor Barcelona fortsat styrede begivenhederne med sit pasningsspil, mens Shakhtar ventede på kontrachancerne. Ti minutter før tid valgte Barcelona at sætte Pedro ind i stedet for svenske Zlatan Ibrahimovic, og det skulle vise sig at være en god beslutning.

I den forlængede spilletids anden halvleg dukkede Pedro nemlig op efter 115 minutters spil, efter en aflevering fra Messi. Pedro, der netop har forlænget sin kontrakt med Barcelona frem til 2014, svigtede ikke, og han bragte dermed de spanske mestre i front kort før slutfløjtet.

Shakhtar formåede ikke at udligne og bringe kampen ud i straffespark, og dermed kunne Barcelona løfte sit andet trofæ allerede i denne sæson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu