Наши партнеры

MenuPedersen åbner op for nye klubber

Dansk fodbold

AaB-spilleren Michael Pedersen er en af de spillere, der har kontraktudløb til sommer. Da Pedersen ikke er klar over, hvordan han skal håndtere AaB’s manglende kontraktudspil, giver han andre klubber muligheden.

Michael Pedersen er en af de AaB-spillere, hvis kontrakt udløber til sommer, hvilket betyder, at han fra torsdag den 1. januar frit kan forhandle med andre klubber. Det har dog ikke fået AaB til at tilbyde ham en ny aftale, og det ved Pedersen ikke hvordan han skal tolke.

“Der er jo nogle spillere, der har fået tilbudt og jeg ved jo ikke helt hvordan jeg skal tolke det her. Det er svært for mig at sige noget om, for jeg ved ikke helt hvordan de tænker og hvad Lynge tænker, når jeg ikke har hørt noget fra dem,” siger Martin Pedersen til bold.dk og fortsætter:

“Hvis de er på udkig efter nye forsvarsspillere er der jo også nogen, der skal forlade klubben, og da jeg ikke er blandt dem, der har fået tilbudt en ny kontrakt, ved jeg ikke, om jeg er først i køen til at skulle af sted. Men jeg tror bare AaB vælger at se tiden an, og det samme må jeg så gøre,” siger han.

Da Michael Pedersen endnu ikke er klar over, hvorvidt han er AaB-spiller om et halvt år, vil han være klar til at snakke med andre klubber om en mulig kontrakt.

“Det er klart. Det er min fremtid det gælder, og AaB ved jo godt, at dem der har kontraktudløb til sommer må forhandle med andre klubber efter nytår; det er Lynge fuldt bevidst om. Men det er en chance de tager. Alt det der har jeg jo en agent til at klare, men det er klart, at får jeg tilbud fra andre klubber, så vil jeg da ikke bare vende den anden kind til. Så vil jeg da lytte til, hvad de har at sige, og det vil jeg også gøre med AaB, hvis der kommer et tilbud fra dem. Men jeg bliver også nødt til at lytte til, om der dukker noget andet op, når jeg ikke hører noget fra AaB,” siger han.

Michael Pedersen har, som så mange andre fodboldspillere, en drøm om at komme til at spille i udlandet, men bliver Pedersen i Danmark foretrækker han at fortsætte i Aalborg.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu