Наши партнеры

MenuPatrick Vieira: Jeg skifter til Man. City

Engelsk fodbold

Inters aldrende midtbanespiller, Patrick Vieira, bekræfter over for fransk tv, at han forlader den italienske storklub til fordel for Premier League-klubben Manchester City.

Inters Patrick Vieira har længe været sat i forbindelse med andre klubber, og i dag valgte hovedpersonen selv at afløse, hvad hans fremtid bringer.

33-årige Vieira har valgt at fortsætte sin karriere i Premier League-klubben Manchester City. Han har en stor viden omkring den engelske liga, eftersom han var en af de bærende kræfter på Arsenals midtbane igennem ni år.

”Jeg var ikke Mourinhos førstevalg, hvilket jeg accepterede. Men bortset fra det, har jeg haft tre fantastiske år i Inter. Men jeg har ambitioner om at spille VM, og derfor behøver jeg spilletid,” fortæller Vieira til den franske tv-kanal, Canal Plus, og han fortsætter:

“Jeg ser frem til at spille for Manchester City, hvor jeg håber, at jeg kan præstere på samme niveau, som da jeg havde Mancini (Manchester Citys nuværende manager, red.) som træner i Inter.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu