Pato sænkede Real Madrid i dramatisk opgør

Alexandre Pato blev den helt store helt for AC Milan, da han bidrog med to scoringer i 3-2-sejren over Real Madrid, hvor det sidste af dem blev sat i mål blot to minutter før tid.

Hjemmeholdet lagde kampen bedst ud og det gav også udbytte på måltavlen efter næsten tyve minutter, hvor Raul gjorde det til 1-0. Estaban Granero sendte en relativ ufarlig afslutning mod mål og det lignede også Dida havde styr på bolden, men han tabte bolden ned på sit knæ, sådan at bolden røg ud til Raul, som nemt satte bolden i mål.

Ronaldinho var lige ved at udligne for AC Milan senere i halvlegen, da han fik sendt en kraftfuld afslutning afsted mod målet. Sergio Ramos fik dog blokeret skuddet og da der ikke kom yderligere chancer i første halvleg var pausestillingen 1-0 til Real Madrid.

I anden halvleg eksploderede kampen nærmest i dramatik og begivenheder. Andrea Pirlo udlignede efter 62 minutter efter et brag af et langskud fra omkring de 30 meter og kort tid efter stod der 2-1 til AC Milan, da Alexandre Pato udnyttede et koks i Real Madrid-forsvaret og da ellers sikre Iker Casillas gik fuldstændig fejl af bolden kunne den unge angriber nemt sætte bolden i mål.

Med femten minutter tilbage af kampen faldt der endnu en scoring. Den stod Royston Drenthe for på langskud, som røg ind bag Dida, der igen ikke så alt for heldig ud.

Efter det udlignende Real Madrid-mål fik begge hold annulleret et mål. Den mest kontroversielle af episoderne var da en Milan-spiller fik sat bolden i mål, men der blev mærkværdigvis dømt et frispark til Madrid, som man på de efterfølgende tv-billeder ikke kunne se, hvorfor blev dømt og det medførte stor tumult mellem blandt andet Ronaldinho og Raul.

To minutter før tid faldt kampens sidste mål. Pato slog til igen, da han modtog en velspillet aflevering fra Seedorf og den omsatte det brasilianske stjernefrø til slutresultatet 3-2, som betyder at både AC Milan og Real Madrid har seks point efter tre kampe.