Наши партнеры

Menu



Parkens vagter: Vi manglede træning

Dansk fodbold

Parken og DBU fortalte forleden da, at deres vagter får den træning de skal have, dette er vagterne dog ikke selv enige i.

Den efterhånden mest debatterede episode i Parken med den danske tilhænger, som løb ind på banen under landskampen mod Sverige og slog ud efter dommer Herbert Fandel har fået gang debatten omkring Parkens vagter. Selv forklarede både Parken og DBU forleden dag, at de har den træning de skal bruge, men det er hovedpersonerne selv ikke enige i.

”Jeg kan ikke huske, at jeg har fået instruktioner i, hvad jeg skal gøre, hvis der er en, der løber ind på banen,” fortalte en af vagterne, en 26-årig kvinde til Nyhedsavisen.

Og hun er ikke den eneste der har denne forklaring, en anden vagt som Nyhedsavisen også har talt med kan heller ikke nikke genkendende til at han har fået instruktioner.

“Vi havde sådan en rundvisning i Parken, hvor vi bliver instrueret i, hvor alt sikkerhedsmaterialet er, og så har vi været på et kombineret brand- og førstehjælpskursus. Så var det meningen, at vi skulle have været på psykologikursus for at lære om, hvad der flyver igennem hovedet på sådan en fodboldbølle, men det nåede vi aldrig,” sagde 28-årige Peter, som er en anden af Parkens vagter.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu