Наши партнеры

MenuParkens tilskuerkapacitet reduceres

Dansk fodbold

Når UEFA Cup-kampen er færdig vil man påbegynde ombygningen af Parken. Projektet ventes at være færdigt i år 2009. Kapaciteten reduceres fra 42.000 til 38.000 pladser.

Når UEFA Cup-kampen mellem F.C. København og Atletico Madrid er spillet færdig, vil man få timer efter, påbegynde en ombygning af den 51 år gamle D-tribune, som tidligere har været langside i Idrætsparken, og var det eneste man bibeholdte, da man rev det gamle stadion ned, og erstattede det med Parken, hvor den blev endetribune.

Nu skal tribunen erstattes med en ny tribune, der både vil fungere som fast tribunedel, samt verdens formentlig største udendørs teleskoptribune. Teleskoptribunen skal øge fleksibiliteten til de forskelligt artede aktiviteter, som Parken byder på.

Den nye tribune kommer til at hedde SuperBest tribunen, idet PARKEN Sport & Entertainment har indgået en aftale med den landsdækkende fødevaremarkedskæde om et navnesponsorat i hvert fald frem til sommeren 2012, står der på klubbens hjemmeside.

”Mange mennesker har haft mange fantastiske oplevelser på tribunen, men tiden er desværre løbet fra den. Vi glæder os meget til at kunne tilbyde optimale forhold til alle besøgende i PARKEN, og vi ser frem til et langvarigt samarbejde med SuperBest, der blandt andet er sikret en massiv eksponering på stadion, på tv, i aviser og på hundredetusinder af billetter i forbindelse med arrangementer i PARKEN fremover,” sagde Flemming Østergaard, bestyrelsesformand i PARKEN Sport & Entertainment A/S.

Ombygningen betyder, at Parkens tilskuerkapacitet reduceres fra 42.000 pladser til 38.000 pladser til fodboldkampe, mens kapaciteten forsat vil ligge på 50.000 til koncerter og lignende arrangementer.

”Det har ikke været en let beslutning at reducere maksimumkapaciteten til fodboldkampe, men det er den rigtige beslutning. Der er helt enkelt ikke en rimelig sammenhæng mellem den ekstreme merpris for yderligere sæder og de indtægter, som disse sæder kan indbringe de to til seks gange om året, hvor vi kan sælge flere end 38.000 billetter til en fodboldkamp i Parken,” sagde bestyrelsesformand Flemming Østergaard.

Den nye tribune ventes at stå færdig i midten af år 2009.

Se arkitekttegningerne her:

Tegning 1

Tegning 2

Tegning 3

Tegning 4

Tegning 5

Tegning 6Kommentér

3 kommentarer til “Parkens tilskuerkapacitet reduceres

  1. Nikolaj Thorngaard siger:

    Jeg synes det virker lidt underligt at man vælger at reducere fodbold kapaciteten?? Landsholdet trækker trods alt mange tilskuere stadigvæk

  2. AK siger:

    Ja, landsholdet, men den kontrakt udløber jo i 2009? Men forstår alligevel ikke, men det må jo være gennemtænkt og som han sagde var det jo kun 2-6 kampe om året, hvor der kom så mange.

  3. sonne siger:

    😮

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu