Наши партнеры

MenuParkens multiarena skal bygges

Dansk fodbold

I dag kunne Københavns overborgmester Ritt Bjerregaard, kulturborgmester Martin Geertsen og bestyreslesformand for Parken Sport og En­tertainment, Flemming Østergaard, meddele at de er nået til enighed om betingelserne for byggeriet af en ny multihal på Østerbro.

Arenaen, vil komme til at ligge, hvor Østerbro Skøjtehal ligger i dag, arenaen skal i alt komme til at rumme op til 9000 tilskuere ved store events og 4-5000 til daglig brug, den forventes at stå færdig til 2009.

Flemming Østergaard var meget tilfreds med, at der efter de ælange forhandlinger, endelig var kommet noget positivt ud af det.

“Det er mig en glæde at konstatere, at det endelig er lykkedes os at blive enige med Københavns Kommune om vilkårene for etableringen af en arena ved Parken. Jeg forventer at arenaen vil blive det omdrejningspunkt for sport og underholdning, som København har savnet i mange år,” sagde han til Parkens hjemmeside.

“Vi er glade for, at fælledklubberne får nye, moderne omklædningsfaciliteter, og jeg er overbevist om, at de mange tusinde københavnere, der jævnligt spiller organiseret fodbold i Fælledparken vil sætte stor pris på vores bidrag på 10 millioner kroner i den forbindelse.”

“Jeg vil sige tak for kampen til Ritt Bjerregaard og Martin Geertsen. Det har været hårde, men fair forhandlinger, og jeg kan garantere, at vi har betalt en høj pris for aftalen. I forlængelse af dette vil jeg blot ønske de personer og selskaber, der fremover skal forhandle med Københavns Kommune om udvikling af byen, eksempelvis om en endnu større multiarena ved Bella Centeret, held og lykke, for med dagens aftale har Københavns Kommune slået fast med syvtommersøm, at idræts- og underholdningsfaciliteter ikke skal støttes med offentlige midler – snarere tværtimod,” sagde Flemming Østergaard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu