Наши партнеры

MenuParken udbygger sikkerheden

Dansk fodbold

I morgen vil Parkens nye specieludviklede banehegn tages i brug for første gang, dette er bygget omkring hele plænen.

Efter skandale-kampen mellem Danmark og Sverige, som man sent glemmer, hvor en tilskuer løb ind på banen, har Parken nu besluttet, at lave ekstra sikkerhed omkring banens plæne.

I morgen vil det for første gang blive taget i brug. Hegnet vil til lørdagens kamp mellem F.C. København og Lyngby BK, fungere optimalt på DONG Energy- og Fona-tribunen, mens det vil være helt færdigmonteret på Carlsberg-tribunen og D-tribunen til torsdagens UEFA Cup-opgør mellem F.C. København og RC Lens.

”Efter episoden med baneløberen i forbindelse med landskampen mod Sverige, har vi brugt tiden på at finde løsninger, der ville sikre at lignende situationer ikke vil forekomme. Det nye hegn er perfekt, og gør det mere end svært at få adgang til banen. Jeg håber nu aldrig vi får brug for det, men med det her hegn signalerer vi atter en gang, at vi ikke vil tolerere brud på PARKENs ordensreglement,” fortalte bestyrelsesformand i PARKEN Sport & Entertainment, Flemming Østergaard, til F.C. Københavns hjemmeside.

For de nysgerrige kan billederne af hegnet ses herunder:

Billede 1

Billede 2Kommentér

En kommentar til “Parken udbygger sikkerheden

  1. AK siger:

    Genialt lavet. Så bliver det ualmindeligt svært at komme ind på banen, man kan selvfølgelig prøve at lave et langt hop, men så vil man jo nok falde…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu