Наши партнеры

MenuOvertidsscoring sikrede Arsenal uafgjort

Engelsk fodbold

Topbraget i Premier League mellem Arsenal og Manchester United udviklede sig til et rent drama. Ganske som forventet blev det en tæt affære, som endte med en pointdeling.

Emirates Stadium dannede en fantastisk ramme om topopgøret i Premier League, Arsenal mod Manchester United. I første halvleg var der chancer til begge hold, men der var ikke rigtig noget af det, som blev rigtig farligt. Arsenal viste det sædvanlige hurtige og flotte kombinationsspil, men chancerne blev aldrig rigtig store.

Første halvleg så længe ud til at ende uden mål, men lige da kampen gik ind i overtiden dukkede udeholdets Wayne Rooney op. Den engelske landsholdsspiller blev spillet fri ved forreste stolpe af Cristiano Ronaldo, og med lidt held og hjælp fra en Arsenal-forsvarer sejlede bolden forbi Manuel Almunia i Arsenal-målet. Det betød at United kunne gå til pause foran 0-1.

I anden halvleg var dagsordenen klar. Arsenal skulle frem på banen, og det kom de også. Der var ikke spillet mange minutter da Fabregas, der har været i fantastisk form i dette efterår, bragte balance i regnskabet, i en situation hvor United-keeper Van der Sar efter en god redning var chanceløs i den efterfølgende situation.

Arsenal var meget fremadrettede i deres spil i starten af anden halvleg, hvor de igen viste prøver på deres flotte kombinationsspil. United derimod havde ikke meget at byde ind med lige efter udligningen, som kom på et rigtig godt tidspunkt for The Gunners.

Med omkring ti minutter tilbage af opgøret var det Uniteds tur til at vise flot fodbold. Et godt opspil endte inde i feltet hos Cristiano Ronaldo, der stensikkert sparkede bolden i mål til United-føring på 1-2. Efter det fantastiske mål faldt stemningen på Emirates Stadium en smule. Den steg dog meget hurtigt. Udeholdets Evra var millimeter fra at sparke bolden i eget mål, men til alt held for forsvarsspilleren gik bolden lige over mål.

Kampen var dog ikke færdig endnu. I kampens overtid scorede William Gallas sit første sæsonmål, og bragte Arsenal op på 2-2, hvilket også blev resultatet af en intens og underholdene kamp.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu