Наши партнеры

MenuOvertidsmål sikrede United uafgjort mod CSKA

Champions League

Manchester United fik noget overraskende ikke tre point hjemme mod CSKA Moskva, der var foran med 3-1 indtil fem minutter før tid, hvor Paul Scholes reducerede og i overtiden fik Antonio Valencia bragt balance i regnskabet til kampens resultat 3-3.

Hjemmeholdet kunne med en sejr sikre sig videre deltagelse i Champions League, men det var CSKA ligeglade med og kom til Old Trafford med en optimisme og direkte spillestil, som ikke bekom hjemmeholdet særlig godt.

Efter 25 minutter kom Moskva foran, da Alan Dzagoev modtog en aflevering fra Tomas Necid med brystet. Dzagoev kørte mod baglinjen med bolden og så ud til at forspilde muligheden, men i stedet bankede han bolden op i nettaget bag Edwin van der Sar.

Michael Owen udlignede dog kort tid efter til 1-1, efter at Antonio Valencias indlæg var havnet hos Nani, der fandt en fri Owen, som vendte sig om og satte bolden ind bag Igor Akinfeev i CSKA-målet.

United havde knap nok nået at juble over udligningen før at de igen var bagud. Englænderne stillede op til kampen uden deres normale midterforsvar bestående af Vidic og Ferdinand, det kunne ses adskillige gange i løbet af kampen. Tomas Necid fandt flot Milos Krasic, som driblede forbi van der Sar og vendte om og skød bolden i mål til pausestillingen 2-1.

Kort tid inde i anden halvleg blev det noget overraskende 3-1 til CSKA Moskva. United-forsvaret så ikke alt for godt ud nok en gang, da et frispark havnede hos en umarkeret Vasili Berezutskiy, som satte bolden i mål.

De fleste har igennem årerne opdaget at man aldrig skal afskrive Manchester United, selv når det ser værst ud. Det var endnu en gang tilfældet. Med fem minutter tilbage af kampen førte CSKA stadigvæk med 3-1, men så dukkede Paul Scholes op og gjorde det til 2-3 på et hovedstød.

Scholes’ reducering fik for alvor hjemmeholdet til at lugte muligheden for point. Det lykkedes også at få fremskaffet det ene point i overtiden, hvor Antonio Valencia blev den helt store helt, da hans langskud noget heldigt havnede i målet og dermed blev det udlignende og sidste mål i 3-3-kampen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu