Наши партнеры

MenuOverskud i Horsens

Dansk fodbold

På banen går det strygende for “Den Gule Fare”, hvor holdet i øjeblikket ligger på en overraskende 3. plads. Også udenfor banen har holdet nu succes. Klubben kunne således præsentere et overskud på 3,5 millioner fra 2007.

AC Horsens offentliggjorde i dag en årsrapport, som meget godt afspejler den succes østjyderne i tiden oplever på banen. Klubben kunne i dag fremvise en omsætning på 32,9 millioner kroner, og et overskud på 3,5 millioner i 2007.

I sammenligning med 2006 er sidste års resultater en markant fremgang. I 2006 omsatte klubben for 20,8 millioner, og den store stigning skyldes dels de øgede TV-indtægter, men også flere indtægter i forbindelse med sponsorater.

AC Horsens forventer, at fremtidige regnskaber kan blive endnu bedre. Klubbens stadionbyggeri, som betød, at de måtte spille en del af deres hjemmekampe i Fredericia, gav nemlig færre eksponeringsmuligheder og samtidig mindre transferindtægter end normalt. Det nye stadion vil give mulighed for større indtægter, end før byggeriet blev skudt i gang.

Klubbens sportslige mål er, i følge klubbens træner, Kent Nielsen, stadig at holde sig i rækken, og på sigt etablere sig som et midterhold.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu