Наши партнеры

Menu



Oversigt: Efterårets populære fodboldspil

TotalBold

TotalBold.dk har samlet en oversigt over nogle af de mest populære fodboldspil til de mest populære platforme, der er blevet udgivet i efteråret. Vi har samlet en liste over de største titler på fodboldspil, der præger spilmarkedet netop nu.

FIFA 10

FIFA 10 er det seneste spil i den eftertragtede FIFA-serie. Spillet udkom den 2. oktober 2009 og det er udgivet til mange forskellige konsoller. Det nyeste spil tilbyder mange forbedringer i forhold til de tidligere spil i serien.

Spillet indeholder bl.a. en ny og mere omfattende karrieredel, der byder på mange udfordringer. Derudover byder spillet på ny kamprealisme, ekstremt realistiske spillertransfers baseret på flere beslutningskriterier og realistisk spillerudvikling, samt forbedringer til featuren “Be A Pro”.

Køb spillet ”FIFA 10” her.

__________________________________________________________________________________

FIFA Manager 10

EA Sports har også en ny version af FIFA Manager 10 på markedet. Én af de nye store features i spillet er en onlinedel, hvor man kan spille imod sine venner i et lokalt netværk eller via internettet.

Det betyder, at spillet nu byder på endnu flere udfordringer. EA Sports meddeler derudover, at der er foretaget mere end 400 forbedringer i spillet, men fælles for de tidligere versioner er, at du fortsat bestemmer 100 procent over de hold, som du vælger at stå i spidsen for.

Køb spillet ”FIFA Manager 10” her.

__________________________________________________________________________________

Football Manager 2010

Football Manager 2010, der betegnes som det mest populære managerspil blandt fodboldfans, er ligeledes udkommet i en ny version. Spillets nye forbedringer omfatter blandt andet et hurtigere og mere realistisk spil, der går mere i dybden, men samtidig er yderst brugervenligt.

Herudover er der over 100 nye animationer i 3D mode, nye stadions og fans samt større realisme fra sidelinjen end nogensinde før. Det kan også fremhæves, at der er kommet et nyt brugerinterface, hvor navigationen bl.a. er blevet bedre.

Køb spillet ”Football Manager 2010” her.

__________________________________________________________________________________

Pro Evolution Soccer 2010

Pro Evolution Soccer 2010 anses blandt mange spileksperter som en seriøs konkurrent til FIFA-serien. I den nye version går man fortsat ikke på kompromis med realismen i spillet. Således skal man holde tungen lige i munden, når man skal forsøge at score. Eksperterne mener ganske enkelt, at spillet er væsentligt sværere end FIFA.

I PES 2010 skal man være tålmodig, men det betyder samtidig, at man næsten kniber en tåre, når de store anstrengelser for en scoring endelig fører til blafrende netmasker. Spillet kan anbefales, hvis du mener, at FIFA ikke udforer dig nok som gamer.

Køb spillet ”Pro Evolution Soccer 2010” her.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu