Наши партнеры

MenuOversigt: Efterårets populære fodboldbøger – 1. del

TotalBold

TotalBold.dk har samlet en oversigt over nogle af de mest populære fodboldbøger, der er blevet udgivet i efteråret. Vi har samlet en række af de bøger, der er blevet omtalt mest og en række årbøger, som altid falder i en passioneret fodboldfans smag. Vi bringer her første del af vores store liste.

Martin Jørgensen – De professionelle

I Martin Jørgensens selvbiografi “De professionelle” fortæller han, hvilke oplevelser, han har haft i fodboldmiljøet igennem sine 15 år i branchen. Han afslører mange hemmeligheder og giver et unikt indblik i, hvordan en fodboldspiller tænker i enhver situation.

Jørgensens CV vidner ydermere om en rutineret herre, idet han står noteret for flest danske landskampe nogensinde og for flest kampe i den italienske Serie A.

Køb bogen “De professionelle” her.

__________________________________________________________________________________

Chefen – Historien om Morten Olsen

Bogen tegner et interessant af Danmarks landstræner, Morten Olsen, der er et særdeles kontrolleret menneske. Morten Olsen overtog landstrænersædet i efteråret 2000, hvor han fik Michael Laudrup som assistent. Siden da har Olsen bragt danskerne til mange slutrunder, senest VM-slutrunden 2010.

Bogen er skrevet af de tre erfarne fodbold-journalister Steen Ankerdal, Kurt Lassen, Peter Sloth, som alle har fulgt Olsens karriere fra start. “Chefen” går tæt på spilleren, træneren og mennesket Morten Olsen.

Køb bogen “Chefen” her.

__________________________________________________________________________________

Det begyndte med Tipslørdag

Journalisten Tommy Heisz har sat sig for at undersøge, hvorfor mange danskeres passion for engelsk fodbold er så stor. Bogen bygger hovedsageligt på otte fyldige interviews med danske profiler, der alle er fans af engelske fodboldklubber.

Heisz har bl.a. interviewet musiker Jens Unmack, fodboldkommentator Jens Jørgen Brinch samt tv-vært Klaus Bundgård Povlsen. Herudover indeholder bogen også en række baggrundsartikler, hvor eksperter fortæller, hvad det er, som skaber passionen hos danskerne.

Køb bogen “Det begyndte med Tipslørdag” her.

__________________________________________________________________________________

Fucking Polak

Den tidligere OB- og senest FC Midtjylland-målmand, Arek Onyszko, har igennem en årrække været én af de bedste målmænd i dansk fodbold. Men hele hans karriere blev sat på spidsen, da han blev dømt for vold mod sin kone.

Det er de færreste klubber, der ser igennem fingre med sådan noget og Onyszko blev udsat for en stor modgang. I hans bog afslører han en masse kontroversielle hændelser, hvilket fik ham afskediget i FC Midtjylland. Hans bog er skrevet lidt ud fra de samme kriterier som David Nielsens “Sorte Svin” fra sidste år.

Køb bogen “Fucking Polak” her.

__________________________________________________________________________________

Den våbenløse hær – i sporet på FC Barcelona

FC Barcelonas motto har altid lydt “mes que un club”, hvilket oversat til dansk betyder “mere end en klub”. Den våbenløse hær er gået enormt tæt på den catalanske storklub, der blev stiftet af en udlænding, der ikke måtte spille med de lokale.

Bogen kommer også omkring de mange mørke og lyse sider, som ligeledes har præget klubbens historie. Det involverer blandt andet internt spild, småracisme, truende konkurser og gådefulde spillerhandler.

Køb bogen “Den våbenløse hær” her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu