Наши партнеры

MenuOverblikket: Hvem blev mestre?

Andet fodbold

TotalBold.dk giver dig i denne artikel et overblik over, hvem der kunne åbne champagnen og fejre mesterskabet i de seks lande, vi dækker intenst.

Danmark – SAS Ligaen:

De danske mestre 07/08: AaB

Kommentar: Nordjyderne kunne kalde sig danske mestre for tredje gang i klubbens historie, da de endte på førstepladsen, med hele ni point ned til FC Midtjylland på andenpladsen. AaB-mesterskabet var allerede en realitet to runder før sæsonens sidste runde.

England – Premier League:

De engelske mestre 07/08: Manchester United

Kommentar: Manchester United kunne kalde sig PL-mestre for tiende år i klubbens historie, da de med nød og næppe sikrede sig et to points forspring i mesterskabsstriden, da afgørelsen faldt i allersidste runde, med Chelsea lige i hælene på andenpladsen.

Frankrig – Le Championnat:

De franske mestre 07/08: Lyon

Kommentar: Der var spænding om mesterskabet helt til slut, men for syvende gang i træk trak Lyon sig sejrrigt ud af mesterskabskampen. Mesterskabet blev en realitet i sidste spillerunde, da nærmeste forfølger, Bordeaux, snublede samtidig med at Lyon sejrede.

Italien – Serie A:

De italienske mestre 07/08: Inter

Kommentar: Inter genvandt det italienske mesterskab, da de i sidste spillerunde besejrede Parma med 2-0. AS Roma formåede at give Inter kamp til stregen, men måtte altså sande, at Inter var skarpest i slutfasen. Det var klubbens 16. mesterskab.

Spanien – Primera Division:

De spanske mestre 07/08: Real Madrid

Kommentar: Kongeklubben sikrede sig mesterskab nummer 31, da de i suveræn stil sluttede på førstepladsen i Primera Division. Triumfen blev sikret med tre spillerunder tilbage, og Real Madrid endte med hele otte point mere end rækkens nummer to, Villarreal.

Tyskland – 1. Bundesliga:

De tyske mestre 07/08: Bayern München

Kommentar: For 21. gang i klubbens historie blev Bayern München tyske mestre. Med indkøb af store spillere som Luca Toni og Franck Ribéry var forventningerne høje, og Bayern formåede at indfri dem, da sluttede med hele ti point mere end Werder Bremen på andenpladsen.

Skrevet af Pernille Nielsen og Casper LohseKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu