Наши партнеры

MenuOverbevisende Arsenal-sejr på Goodison Park

Engelsk fodbold

Sidste sæsons nummer fire i Premier League, Arsenal, gæstede lørdag aften Everton på Goodison Park. Værterne havde ikke meget at komme med, og Arsenal sejrede i sikker stil hele 6-1.

Nicklas Bendtner var med i startopstillingen for Arsenal, der lørdag aften mødte Everton på udebane i Premier Leagues første runde. Og det var Bendtner og Arsenal, der lagde bedst ud. London-klubben forsøgte fra start at lægge et højt pres på værterne, men de helt store chancer udeblev i de første tyve minutter.

Efter 26 minutters spil kom Arsenal foran 1-0. Bendtner satte et par spillere af i højre side, spillede bolden videre ind mod midten til Cesc Fabregas, der hurtigt sendte bolden videre til Denilson, som med en afslutning lidt uden for feltet gjorde det til 1-0.

Everton var tæt på at få udlignet efter 33 minutters spil, da Marouane Fellaini nåede højest til bolden med hovedet efter et hjørnespark. Bolden havde kurs mod mål, men Denilson fik reddet forsøget på målstregen.

Bare fire minutter efter at Everton havde chancen for at udligne, slog Arsenal til igen. Et frispark fra Robin van Persie blev sendt ind i feltet, hvor nyerhvervelsen Thomas Vermaelen headede bolden i mål.

Få minutter senere var den gal i Everton-forsvaret igen, da Arsenal kom på 3-0. Igen kom scoringen efter et frispark, og denne gang var det William Gallas, der kom højest og med hovedet sendte bolden i mål. Dette blev den sidste scoring i første halvleg.

Arsenal skulle ikke bruge meget tid i anden halvleg på at bringe sig yderligere i front. Van Persie fandt Cesc Fabregas, der sparkede bolden i mål til 4-0-føring til The Gunners.

Med tyve minutter tilbage af opgøret var Fabregas atter på pletten, da han tog sagen i egen hånd, og udnyttede, at ingen Everton-spillere gik til ham. Fra egen banehalvdel driblede han op til Everton-feltet, hvorfra han sparkede bolden i nettet.

Med to minutter tilbage af opgøret blev det også 6-0, da indskiftede Eduardo Da Silva fik scoret. Andrey Arshavin kom til skud i feltet, men ramte stolpen. Eduardo var først over returbolden, og sendte sikkert bolden i mål.

I overtiden lykkedes det også for hjemmeholdet at komme på måltavlen, da Louis Saha fandt vejen til netmaskerne. Denne scoring ændrede dog ikke meget. Arsenal vandt opgøret i sikker stil med 6-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu