Наши партнеры

MenuOve P. sagde farvel til hjemmebanen med sejr

Dansk fodbold

Ove Pedersen skulle for sidste gang lede AGF-tropperne på hjemmebanen NRGI Park i Århus. Det blev til et flot farvel med en 2-1-sejr over OB efter mål af Jakob Poulsen og Nando Rafael.

AGF skulle forsøge at give et flot farvel til Ove Pedersen, der for sidste gang ledte AGF-spillerne på hjemmebanen i Århus. Det startede da også rigtig godt for AGF’erne, der allerede kom i front efter et kvarters spil.

En lang bold blev spillet op til Nando Rafael, der flot lagde bolden til rette for Jakob Poulsen, der var lidt heldig med sin afslutning, som blev rettet af og gik ind bag Arek Onyzko til en 1-0-føring. Den føring holdt også resten af første halvleg, og dermed lignede det et perfekt farvel til Ove Pedersen.

OB kæmpede sig dog tilbage i kampen, og et kvarter inde i anden halvleg bragte indskiftede Peter Utaka balance i regnskabet, da han flot headede Thomas Helvegs indlæg ind bag Steffen Rasmussen.

OB havde derefter flere gode chancer, og de fik også bolden i kassen ved SAS Liga-topscoreren Djiby Fall, men målet blev fejlagtigt annulleret for offside.

Da det lignede et uafgjort resultat mellem de to hold, blev AGF-tilhængerne positivt overrasket, da Nando Rafael nemt kunne bringe hjemmeholdet på sejrskurs efter et drop af Arek Onyzko, der ikke formåede at holde et indlæg fra Jeremiah White.

Den føring holdt de resterende fem minutter, og dermed fik Ove Pedersen et perfekt farvel til hjemmebanen i Århus. Sejren bringer også AGF op på femtepladsen, mens OB ligger på andenpladsen et point efter Brøndby.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu