Наши партнеры

MenuOsasuna fyrer træner

Spansk fodbold

For blot en uge siden kunne Recreativo Huelva annoncere, at de netop havde fyret deres træner Manolo Zambrano. I dag var det Osasunas Jose Angel Ziganda, der fik æren af at blive fyret, efter en usædvanlig dårlig start på ligaen.

Primera Division har allerede mødt en fyring, og i dag kom den anden af slagsen. Det var nemlig Osasuna, der valgte at fyre deres træner, Jose Angel Ziganda.

Dette sker efter, at den catalanske klub var gået igennem de første seks kampe af sæsonen med en pointhøst på kun fire point. Det var tydeligvis så utilfredsstillende, at man valgte at fyre træneren.

Fyringen kommer formentlig også ovenpå sidste sæsons skuffende kampe, hvor man kun lige nøjagtig formåede at redde sig fra nedrykning til Segunda Division.

Udover Zigandas afgang, har også hans assistenttræner, Andoni Goikoetxea, valgt at vinke farvel til sit job i klubben.

”Osasuna takker dem for deres arbejde gennem årene de stod i spidsen for førsteholdet, og ønsker dem alt godt i fremtiden,” skriver klubben i en pressemeddelelse ifølge Bold.dk.

Ziganda nåede at stå i front for Osasuna i to hele sæsoner, hvis man ser bort fra de seks kampe han nåede i indeværende sæson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu