Наши партнеры

MenuOptakter: Champions League-1/8-finalerne 1. opgør

Champions League

Første del af Champions League-1/8-finalerne bliver i aften sparket i gang. I aften besøger Real Madrid Rom, hvor de møder AS Roma. Chelsea skal til Grækenland, nærmere bestemt Olympiakos, mens Schalke 04 hjemme får besøg af FC Porto, og Liverpool skal kæmpe mod Inter. Vi bringer optakter til samtlige af aftenens opgør.

AS Roma – Real Madrid

AS Roma kvalificerede sig til 1/8-finalerne via en anden plads i gruppe F. I aften skal slaget stås mod Real Madrid, der blev nummer et i deres gruppe C, da de havde en bedre målscorer end Olympiakos på andenpladsen. Romas sidste ligakamp endte med et 1-0-nederlag til Juventus, men en andenplads vidner om, at Roma med skarpsindighed kan vinde i aften. Real Madrid kommer til Rom med et liganederlag i bagagen. Holdet tabte i weekenden 2-1 til Real Betis, men en 7-0-sejr i forrige runde indikerer, at Real Madrid har leveret gode resultater i denne sæson i ligaen, hvilket munder ud i deres førsteplads. Hele seks mand er på madrilernes skadesliste forud for aftenens brag – bl.a. Sneijder, Pepe og Robinho, mens romerne må undvære deres førstevalg på målmandsposten Curci.

Forventede startopstillinger:

AS Roma: Doni – Panucci, Juan, Mexes, Tonetto – De Rossi, Pizarro – Taddei, Perrotta, Mancini – Totti.

Real Madrid: Casillas – Salgado, Sergio Ramos, Cannavaro, Torres – Diarra, Gago, Guti – Robben, Raul – Van Nistelrooy.

Totalbold.dk’s bud på kampen: AS Roma har været stærke på hjemmebane i denne sæson, og det er et svækket Real Madrid-hold, der kommer til Rom, derfor tror vi, at kampen vil blive meget lige, hvorfor der vil stå 1-1 på måltavlen, når Herbert Fandel, kampens dommer, fløjter af.

Olympiakos – Chelsea

På papiret ser det klart bedst ud for aftenens gæster, Chelsea. Olympiakos har endnu ikke formået at slå et engelsk hold over to kampe, men har dog spillet godt i dette års udgave af Champions League. I Chelsea-lejren kan man glæde sig over, at flere prominente navne er tilbage i truppen. Nogle er tilbage efter en længere skadesperiode, mens andre er vendt hjem efter at have deltaget i de afrikanske mesterskaber. John Terry, Frank Lampard, Didier Drogba og Mickael Essien er nogle af de mest nævneværdige navne, der er tilbage i truppen. Hos Olympiakos er flere skadesplagede spiller også på vej tilbage, men grækerne kommer stadig til at undvære den tidligere Real Madrid-spiller, Raul Bravo. Selvom det er en stor præstation, at spille sig videre fra gruppespillet, så må Olympiakos erkende, at gæsterne fra London er, hvis ikke store favoritter, så i hvert fald favoritter. Chelsea vil gå efter et godt resultat i denne kamp, så de sikkert kan spille sig videre i returkampen på Stamford Bridge. Olympiakos derimod skal spille op til deres allerbedste, og håbe på, at slippe af sted fra dette opgør med et brugbart resultat, da returkampen i London bliver en meget svær opgave.

Forventede startopstillinger:

Olympiakos: Nikopolidis – Patsatzoglou, Leonardo, Júlio Cesar, Zewlakow – Stoltidis, Djordjevic, Ledesma, Galleti – Kovacevic, LuaLua.

Chelsea: Cech – Belletti, Alex, Carvalho, A. Cole – Essien, Makelele, Ballack – Wright-Phillips, J. Cole, Drogba.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Som tidligere nævnt er Avram Grants Chelsea-mandskab favoritter til opgøret. Værterne må dog ikke undervurderes, da de har leveret en god indsats i denne turnering, hvilket deres avancement fra gruppespillet også vidner om. Vi tror dog, at Chelsea vil vise, at de er et bedre mandskab end Olympiakos. Med de tilbagevendte spillere er Chelsea blevet styrket, og derfor spår vi en smal 0-1-sejr til gæsterne.

Schalke 04 – FC Porto

Schalke 04 møder i aften portugiserne FC Porto. Tyskernes vej til 1/8-finalerne var ikke lutter en dans på roser. De måtte slide hårdt for at sikre sig andenpladsen, som norske Rosenborg var yderst tætte på at hugge, med blot et enkelt point til forskel. FC Porto var derimod flyvende. De endte overraskende på en førsteplads, med et enkelt point ned til Liverpool på andenpladsen. Schalke har senest tabt til Wolfsburg i Bundesligaen, hvilket placerer dem på en femteplads i ligaen. Bedre ser det ud for Porto, der ligger suverænt i spidsen af den portugisiske liga, med hele 10 point ned til Benfica på andenpladsen. Tyskerne må i aften se bort fra Pander, der døjer med en knæskade, mens FC Portos skadesliste er tom.

Forventede startopstillinger:

Schalke 04: Neuer – Rafinha, Bordon, Krstajic, Westermann – Ernst, Jones, Rakitic, Kobiashvili – Asamoah, Kuranyi.

FC Porto: Helton – Fucile, Pedro Emanuel, Bruno Alves, Cech – Lucho Gonzalez, Paulo Assuncao, Raul Meireles – Sektioui, Lisandro Lopez, Quaresma.

Totalbold.dk’s bud på kampen: FC Porto er forrygende godt kørende i denne sæson, mens Schalke endnu mangler en del for at være tilbage i storform. Derfor tror vi, at de storspillende portugisere løber med en 2-1-sejr i Tyskland.

Liverpool – Inter

Rafael Benitez og Liverpool oplever i øjeblikket en del modgang. Holdet er sat agterud i mesterskabskampen, og blev for nyligt sendt ud af FA Cuppen af upåagtede Barnsley. Holdets ejere er ikke tilfredse med præstationerne, men en ny Champions League-triumf kan måske redde Benitez. Første opgave på vejen mod en ny finale-plads er Inter, der tirsdag aften besøger Anfield. I Serie A er Inter rigtig godt kørende. De styrer mod et nyt mesterskab med et stort forspring til alle forfølgere, og bliver dermed ingen nem opgave for Benitez og co. Inter er flere gange blevet spået succes i Champions League, men indtil nu har holdet ikke været i stand til at indfri forventningerne. Det er altså to hold, der oplever succes to forskellige steder. Liverpool har de senere år vist sig rigtig dygtige i Champions League, mens Inter mangler succes i netop den turnering, men til gengæld er rigtig stærke i den hjemlige liga. Et af Liverpools store problemer i denne sæson har været, at de misbruger for mange chancer. Samtidig med dette, har forsvaret ikke stået nær så stærkt som det tidligere har gjort, hvilket blandt andet kan skyldes fraværet af danske Daniel Agger. I denne kamp kan Liverpool ikke tillade sig, at give Inter for meget plads, da de har anført af Zlatan Ibrahimovic har været gode til at udnytte deres chancer.

Forventede startopstillinger:

Liverpool: Reina – Finnan, Carragher, Skrtel, Arbeloa – Benayoun, Gerrard, Mascherano, Babel – Crouch, Torres.

Inter: Júlio Cesar – Maicon, Cordoba, Materazzi, Maxwell – Zanetti, Cambiasso, Stankovic, Chivu – Ibrahimovic, Cruz.

TotalBold.dk’s bud på kampen: Der er ingen tvivl om, at der hviler et stort pres på Rafael Benitez. Hans Liverpool-mandskab skal opnå et godt resultat på hjemmebane, hvis det ikke skal blive meget svært i returkampen. Inter er dog et hold i fantastisk form, og vi tror, at de vil få et brugbart resultat med hjem til Italien. Vores bud på kampens resultat er 1-1.

Skrevet af Pernille Nielsen og Casper LohseKommentér

2 kommentarer til “Optakter: Champions League-1/8-finalerne 1. opgør

  1. Dennis Cordsen siger:

    KOmmer der ikke analyser af holdenes chancer i år?

  2. Casper Lohse siger:

    Dennis @ Dem har vi skam allerede skrevet. Disse gennemgange kan findes her: [url]https://www.totalbold.dk/readarticle.php?article_id=109[/url]

    God fornøjelse med læsningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu