Наши партнеры

MenuOptakt: Vejle – SønderjyskE

Dansk fodbold

Begge hold kæmper for at holde liv i håbet om at blive i SAS Ligaen, og tre point mod en nedrykningskandidat vil for begge mandskaber være en absolut nødvendighed.

Det bliver et vaskeægte bundopgør, når Vejle søndag eftermiddag tager imod SønderjyskE, da begge klubber ligger til nedrykning med blot et enkelt point mellem sig.

Vejle har ikke formået at vinde i de seneste sytten kampe i SAS Ligaen. Faktisk var seneste sejr tilbage i august 2008 mod netop SønderjyskE, der blev slået 2-1.

For træner Lasse Christensen er kampen mod SønderjyskE lige så vigtig som alle andre, men erkender også, at kampen har særlig betydning. Han siger til Vejle Boldklubs hjemmeside:

”Det er ligeså vigtigt at vinde søndagens kamp mod SønderjyskE, som det er at vinde den næste mod FC Midtjylland. Man skal passe på med at pege enkelte kampe ud og sige, at de skal vindes, for det er farligt at kigge på det så isoleret. Men det er klart, at vinder vi ikke på søndag, så vil resten af kampene få karakter af ”pokalkampe”. Derfor er det vigtigt, at vi trækker i arbejdstøjet.”

SønderjyskE løb i sidste spillerunde ind i et nederlag på hjemmebane mod et andet nedrykningstruet hold, nemlig FC Nordsjælland, der vandt 3-1. Spillet var ikke på SAS Liga-niveau, og klubben må håbe, at landskamppausen har givet fornyet energi.

Kampene mod andre nedrykningskandidater skal simpelthen vindes, og da det glippede mod FC Nordsjælland, bliver nødvendigheden af tre point mod Vejle desto større. Først og fremmest for at følge med de andre bundhold, men også fordi SønderjyskE har et svært program foran sig, hvor klubben bestemt ikke kan forvente point. I næste runde møder klubben således FC København hjemme, Randers ude og Brøndby ude.

Hos Vejle har Rasmus Würtz karantæne. SønderjyskE må undvære midtbanespilleren Henrik Bødker, der er ude resten af sæsonen med et overrevet ledbånd i højre knæ. Også Andrei Sidorenkov, Peter Lauridsen og Jesper Jensen sidder udenfor på grund af skader, mens Martin Halle har karantæne.

Forventede startopstillinger:

Vejle:

Nielsen

Olesen – Zivkovic – Kielstrup – Pedersen

Delani – Priske – Gaarde – Nielsen

Collins

Salou

SønderjyskE:

Ousted

Ottesen – Egholm – Larsen

Thomsen – Avnskjold – Bertolt – Stryger – Hansen

Fabricius – Ilsø

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Der er lagt op til en kamp, hvor vigtigheden af de tre point kan betyde enten en aggressiv tilgang med syngende tacklinger og dermed en seværdig kamp – eller en taktisk og forsigtig tilgang for at undgå at tabe og dermed en småkedelig kamp.

Ingen af de to mandskaber har formået at vinde i år, og vi tror ikke, at den statistik kommer til at ændre sig. Vi tror, at kampen ender uafgjort 1-1.

Skrevet af John VestergaardKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu