Наши партнеры

MenuOptakt: Vejle – FC Nordsjælland

Dansk fodbold

Søndag tager Vejle imod FC Nordsjælland i en kamp, hvor Vejle skal kæmpe for at komme væk fra stregen, mens FCN skal yde deres bedste for at følge med midterfeltet.

Vejle sluttede efteråret af med en acceptabel 1-1’er mod Esbjerg. Det uafgjorte resultat kom efter en række nederlag og pilen peger derfor, trods alt, i den rigtige retning. Esbjerg fik lørdag ”kun” et point ude mod FCM, og derfor kan Vejle, med en sejr over FCN, rykke over stregen. Det må uden tvivl motivere drengene fra Nørreskoven.

Vejle-træner Ove Christensen mener selv, at kampen bliver en hård én af slagsen, og han siger følgende til Vejle BK’s hjemmeside:

”Det bliver et opgør mellem to formstærke mandskaber, og jeg kan konstatere, at vi er velforberedte. Det er FC Nordsjælland formentlig også. Jeg er optimist, men det bliver ikke nogen let opgave, for FC Nordsjælland har en utrolig stærk trup både i bredde og i top. I vinterpausen har de forstærket sig på fire afgørende pladser. På målmandsposten har de fået Nenad Novakovic, og i det centrale forsvar er Michael Parkhurst hentet ind. I Nicolai Stokholm har de fået en midtbanegeneral, og i angrebet er de blevet forstærket med José Junior.”

FC Nordsjælland sluttede, ligesom Vejle, efteråret af med en uafgjort kamp efter en række nederlag. Drengene fra Farum må ikke dumme sig i foråret, hvis de vil følge med midterfeltet, og derfor skal kampen mod Vejle vindes.

Midtbanestyrmand Karlsen, som fuldt ud tror på en FCN-sejr, og endda har været så selvsikker at tippe et resultat, siger følgende til FCN’s hjemmeside:

”Spillet kører fint, og kan vi score de nødvendige mål, har vi jo gjort vores arbejde godt. Det bliver ikke let i Vejle, for de har også et stærkt hold, og vi har det normalt lidt svært mod dem. Heldigvis har de nye på vort hold ikke den forhistorie med de dårlige resultater mod netop Vejle. Det skal blive anderledes denne gang, og jeg tipper 2-1 til os. Det vil være optimalt at starte med en sejr i Vejle, men lykkes det ikke, må vi ikke lade os slå ud af det, for der kommer jo mange flere kampe hurtigt efter, siger Morten karlsen, der befinder sig fint i den nye 4-3-3 formation, som FCN har praktiseret i de fleste af træningskampene.”

I indbyrdes opgør har Nordsjælland en lille fordel i og med, at de har vundet tre ud af de seneste fire SAS Liga-opgør, men fordelen er kun lille – til dels, fordi sejrene er kommet i hus hjemme på ejet græs og til dels, fordi de sidste gang rendte ind i et nederlag i Nørreskoven.

Vejle må op til kampen se bort fra Baba Collins og Martin Borre, som begge er skadet og Valentino Lao og Sladan Peric, der først lige er vendt tilbage fra skadespauser, og derfor heller ikke er udtaget til kampen. FC Nordsjælland derimod har alle mand klar.

Forventede startopstillinger:

Vejle:

Jimmy Nielsen

Brian Priske – Allan Olesen – Bora Zivkovic – Martin Pedersen

Brian Nielsen – Rasmus Würtz – Steffen Kielstrup – Eduardo Delani

Alex Nørlund

Ibrahim Salou

FC Nordsjælland:

Nenad Novakovic

Henrik Kildentoft – Benjamin Kibebe – Johnny Lundberg – Dennis Cagara

Nicolai Stokholm – Søren Christensen – Morten Karlsen

Martin Bernburg – Jose Junior – Issey Nakajima-Farran

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Det bliver et meget tæt opgør. På papiret har Nordsjælland det bedste hold, men de har det statistisk svært i Nørreskoven. Vi tror, at FCN’s nyindkøb kommer til at gøre forskellen og de vinder derfor med 2-1.

Skrevet af Jonatan Bøllingtoft

____________________________________________________________________

HUSK AT TILMELDE DIG SAS LIGA-TIPPESPILLET – DET ER HELT GRATISKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu