Наши партнеры

MenuOptakt: Vejle BK – OB

Dansk fodbold

Torsdag aften tager nedrykningstruede Vejle, hjemme i Nørreskoven, imod formstærke OB, der nu er oppe på fire sejre i træk. Vejle har hårdt brug for point i bunden og OB for at følge med de to københavner-hold.

I mandags leverede Vejle en mindre sensation, da de ude mod AaB, formåede at få uafgjort. Kampen var en meget tam affære og det var derfor helt fortjent med en pointdeling. Vejle havde før kampen mod AaB tabt to kampe i streg, så det ene point var mere end bare vigtigt, i kampen for at undgå nedrykning. Den traditionsrige klub kan med en sejr over OB, for første gang i lang tid, bringe sig over stregen.

Modsat Vejle, kører alt på skinner lige for tiden for OB, som i de seneste fire kampe har høstet maksimum point. Senest gik det ud over FC Nordsjælland, som blev sendt hjem fra Fionia Park med et 3-0 nederlag. Cheftræner Lars Olsen, mener at en stor del af succesen, skal findes på dødboldene. Han siger til klubbens hjemmeside:

”Vi har været skarpe, og vi har været dygtige på dødbolde. Det er de såkaldte nemme mål, men de kommer ikke af sig selv. De kommer, fordi spillerne er klar og er over returboldene. Og så har vi ikke skullet bruge så mange chancer for at komme foran. Det betyder, at vi ikke har skullet vente ligeså længe på at score, som vi gjorde i efteråret. Når chancerne opstår, så har vi udnyttet dem, og det giver hele holdet noget medvind, når det sker indenfor de første 30 minutter.”

Vejle må op til kampen se bort fra karantæneramte Alex Nørlund, samt de skadede Martin Pedersen og Valentino Lai.

OB må undvære Timmi Johansen, Anders K Jacobsen og Jonas Troest, som alle er skadede. Djemba-Djemba testes umiddelbart inden kampen, men han forventes klar.

Forventede startopstillinger:

Vejle:

Jimmy Nielsen

Allan Olesen – Bora Zivkovic – Marc Pedersen – Steffen Kielstrup

Martin Borre – Rasmus Würtz – Brian Priske – Allen Gaarde – Brian Nielsen

Baba Collins

OB:

Arek Onyszko

Thomas Helveg – Atle Roar Håland – Anders Møller Christensen – Chris Sørensen

Hans Henrik Andreasen – Eric Djemba Djemba – Henrik Hansen – Johan Absalonsen

Njogu Demba Nyren – Peter Utaka

TotalBold.dk’s bud på kampen:

OB er inde i en forrygende stime og den slutter ikke her. Vejle har ikke vist hverken skræmmende eller prangende spil her i foråret og det sker heller ikke mod OB, som efter salget af Djiby Fall virkelig har fundet storspillet frem. En sikker 2-0-sejr til de stribede.

Skrevet af Jonatan BøllingtoftKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu