Наши партнеры

MenuOptakt: Valencia – Real Madrid

Spansk fodbold

I aften støder to af spansk fodbolds største giganter sammen i den spanske Super Cup. Der er tale om Valencia og Real Madrid, der skal udkæmpe kampen om den ægte vinder af spansk fodbold. Kort før det går løs i Primera Division makker disse kæmper ret, og stiller op til to af sæsonens bedste opgør.

Det bliver med nerverne uden på tøjet, at de 22 spillere i aften løber ind på Mestalla. Med hjemmebanen i ryggen har Valencia en lille fordel, men det er dog med en lidt bitter smag i munden. Sidst netop Real Madrid var på besøg på stedet, endte det med en sand slagtning af hjemmeholdet, da men modtog en gedigen 5-1-lussing af mestrene. Dog har Valencia også et es i ærmet hvad angår seneste resultater, da man den 23. marts 2008, efter det store nederlag på Mestalla, kunne hive armene i vejret efter en flot 3-2-sejr på Santiago Bernabeu.

Om den store sejr på Mestalla sidste år siger Bernd Schuster til Real Madrids hjemmeside:

”Det er et skønt minde, men ubrugeligt for os, da mange ting har ændret sig siden dengang. Valencia har en ny træner med andre koncepter og ideer. Hver eneste kamp er anderledes uanset hvad. Vi går efter at vinde Super Cuppen og derfor bliver vi nødt til at arbejde for et godt resultat i Valencia,” siger den karismatiske tysker.

Som tyskeren påpeger i ovenstående citat, er der sket meget siden sidst. Dengang sad Ronald Koeman ved roret, og det uden den store succes. Nu er den tidligere Almeria-træner, Unai Emery, at finde i førersædet, mens nye spillere er kommet til.

”Der er en forfriskende, positiv fornemmelse af forandring da nye folk er kommet til. Hvis ting går godt mener jeg, at vi kan kæmpe med om alle titler – vi har sultne spillere og et godt hold,” siger David Albelda til klubbens hjemmeside.

Til kampen må Real Madrid se bort fra en del nøglespillere, specielt defensivt hvor Gago, Marcelo, Pepe, Cannavaro og Drenthe blandt andre mangler. Valencia er meget fuldtallige og må kun se bort fra ganske få spillere.

Valencia må som udgangspunkt gå efter en sejr i aftenens opgør, da et nederlag vil gøre det mere end besværligt at sikre sig Super Cuppen i returkampen på Bernabeu.

Forventede opstillinger:

Valencia

Hildebrand

Miguel – Albiol – Helguera – Del Horno

Mata – Albelda – Baraja – Joaquin

Villa – Silva

Real Madrid

Casillas

Ramos – Metzelder – Heinze – Torres

Diarra – Van der Vaart

Robinho – Raul – Robben

van Nistelrooy

TotalBold.dk’s bud på kampen:

En dårlig sæson er ikke noget der piller ved Bernd Schusters respekt for Valencia. Ligeledes har valencianerne dyb respekt for mestrene. Kampen ender 2-2 i form af begge holds store styrke offensivt. Det hele bliver afgjort i Madrid.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu