Наши партнеры

MenuOptakt: U21-EM, Italien – Tyskland

Andet fodbold

Det bliver en spændende kamp for fansene på Olympia i Helsingborg og tv-tilskuerne, når gruppe A’s etter og gruppe B’s toer ramler sammen i aftenens sene opgør i U21-EM der bliver afviklet i nablolandet Sverige. Begge hold skal kæmpe hårdt og begge mandskaber ønsker at komme i finalen, hvor enten det talentspækkede engelske landshold eller det angrebsorienterede svenske venter.

Begge hold har imponeret i dette års udgave af U21-EM. Italien endte på førstepladsen i gruppe A, hvilket til dels skyldes et godt hold med mange individualister, men også en god træner der har formået at opbygge et fremragende hold, der kæmper i samtlige 90 minutter. En af de mere prominente navne er den polsk-italienske spiller Robert Ackquafresca, der i skrivende stund ligger på andenpladsen på topscorerlisten med to mål bag Sveriges Marcus Berg.

Tyskland har holdt fast i en stærk defensiv, hvor bl.a. stærke Jerome Boateng holder til. I fællesskab med Benedikt Höwedes har duoen blot lukket ét mål ind i gruppespilskampene. Den talentfulde Manuel Neuer fra Schalke 04 har også præsteret den ene pragtredning efter den anden, hvilket bestemt også har bidraget til de flotte resultater.

Italien har meget at give af, da man bl.a. har fået Mario Balotelli tilbage efter karantæne. Inter-spilleren har løbet rundt i modstandernes forsvar som en arrig terrier, hvilket har udløst et enkelt mål. Det forventes at han vil indtage sin vante plads som hængende angriber, hvor han vil blive assisteret i højre side af Sebastian Giovinco. De to spillere bliver fuldendt af førnævnte Ackquafresca, der har præsteret fremragende.

Italien tabte i november en venskabskamp til Tyskland, hvilket har gjort italienernes træner, Casiragi, opmærksom på oppositionens styrke.

“De har international rutine og kvalitetsspillere som Mesut Özil, Ashkan Dejagah og Marko Marin, der alle tre kan gøre den store forskel. Det er en god blandning af taktisk bevidsthed og den tyske mentalitet, kombineret med kvaliteten og kreativiteten fra andengenerationsspillere.”

Tyskerne derimod er meget selvsikre. På trods af at have landet på en andenplads i gruppe B uden rigtigt at have ramt sit topspil, så tvivler træner Horst Hrubesch ikke på at det bedste endnu ikke er vist fra hans side.

“Vi har ikke vist alt endnu. Kun i små glimt. Vi er optimistiske og vi tror på at vi kan vise vores fulde potentiale mod Italien. De er stærke, men vi vil fokusere på vores egne kvaliteter og tro på at vi kan vinde,” siger Hrubesch til UEFA’s officielle hjemmeside.

Den tyske træner har dog heller ikke noget at være bange for. Gonzalo Castro har været farlig offensivt, hvor han har lavet lange raids op og ned ad sin kant. Ved sin side har Sami Khedira og Patrick Ebert neutraliseret eventuelle kontraangreb, mens begge spillere besidder store defensive kvaliteter. I angrebet har tyskerne Mesut Özil og Ashkan Dejagah, der sammen har fungeret som perfekte angrebsmakkere. Begge har suppleret hinanden formidabelt spillemæssigt, men kun Dejagah har scoret et enkelt mål.

Begge hold har været tvunget til at ændre på startformationen op til kampen. Italien har begge de faste centrale midtbanespillere ude, Claudio Marchisio og Paolo De Ceglie, med henholdsvis karantæne og skade og derfor forventes det at Casiragi indsætter Antonio Candreva og Daniele Dessena på positionerne. Tyskerne har fået Sebastian Boenisch tilbage på venstreback, mens Khedira meldes lettere tvivlsom.

Ligemeget formationen, forventer Hrubesch samme resultat. Tyskland har aldrig vundet turneringen før og denne generation er sulten efter succes.

“Dette hold er klar til at arbejde hårdt og spise snavs, hvis påkrævet. Der er en god holdånd og spillerne er vokset sammen under turneringen. Vi vil vinde og på samme tid beholde den rette mentalitet,” lover den tyske træner.

Forventede startopstillinger:

Italien:

Andrea Consigli

Marco Motta – Marco Andreolli – Salvatore Bocchetti – Domenico Criscito

Antonio Candreva – Luca Cigarini – Piemario Morosini

Sebastian Giovinco – Robert Ackquafresca – Mario Balotelli Barwuah

Tyskland:

Manuel Neuer

Andreas Beck – Jerome Boateng – Benedikt Höwedes – Sebastian Boenisch

Fabian Johnson – Gonzalo Castro – Patrick Ebert – Änis Ben-Hatira

Ashkan Dejagah – Mesut Özil

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Der er lagt op til en spændende og intensiv kamp, hvor begge mandskaber vil kæmpe hårdt for deres finaleplads. Begge hold besidder fantastiske spillere og spirende talenter, der skal overtage fodboldverdenen om blot nogle få år.

Dog tror vi på en 2-0-sejr til Italien, da de har et velspillet hold med mange gode spillere. Mest nævneværdig er Robert Ackquafresca, der scorer mål på samlebånd for tiden, mens hele det italienske hold besidder en stor ydmyghed og en god nøgtern træner, der med sikkerhed vil træffe de rette beslutninger.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu