Наши партнеры

MenuOptakt: Tottenham Hotspur – Arsenal

Engelsk fodbold

Seneste møde mellem London-rivalerne Tottenham og Arsenal bød på hele otte scoringer og et vanvittigt Spurs-comeback. Søndag står de to klubber foran en ny duel, når der skal kæmpes om vigtige Premier League-point.

Hverken Tottenham eller Arsenal kan være tilfredse med deres præstation hidtil i denne sæson. Tottenham ligger i den kedelige ende af tabellen på 15. pladsen med kun et enkelt point ned til Blackburn, der er første hold under nedrykningsstregen, og Tottenham har derfor brug for point, for at trække sig ud af nedrykningskampen, der i øjeblikket er meget lige.

Arsenal kæmper i den anden ende af tabellen for ligaens fjerdeplads, der giver Champions League-deltagelse i næste sæson. Denne fjerdeplads sidder Chelsea i øjeblikket på, efter de blev skubbet ned fra tredjepladsen af Aston Villa tidligere lørdag. Arsenal har i skrivende stund seks point op til Chelsea, der har spillet en kamp mere end The Gunners og en sejr over Tottenham vil altså bringe Arsenal tilbage i kampen om den vigtige fjerdeplads.

Da Tottenham gæstede Arsenal tidligere på sæsonen, blev vi vidne til et målrigt opgør med en vanvittig afslutning. Få minutter før tid var Arsenal foran 4-2 og så ud til, at skulle køre en sejr hjem. Dette spolerede Jermaine Jenas og Aaron Lennon dog, da de med en scoring hver sikrede Spurs 4-4 på Emirates Stadium.

Til søndagens lokalopgør har Tottenham hentet forstærkninger. I vinterens transfervindue hentede man således angriberen Robbie Keane hjem efter et mindre succesfuldt ophold i Liverpool, og Keane, der blot nåede at spille et halvt år i Liverpool, er udset til igen at blive en vigtig mand for Tottenham og er således også bledet udnævnt til anfører. Derudover har Tottenham i løbet af januar også sikret sig Jermain Defoe, Wilson Palacios, Pascal Chimbonda og Carlo Cudicini, der skal hjælpe Spurs med at spille sig længere op i tabellen.

Arsenal nåede også at forstærke holdet inden transfervinduet smækkede i. Det lykkedes til slut for The Gunners at sikre sig russiske Andrei Arshavin fra Zenit St. Petersborg, og selvom det er uvist om Arshavin vil blive kastet i kamp allerede søndag mod Tottenham, er der store forventninger til russeren, der imponerede ved EM 2008.

Sikkert er det i hvert fald, at Arsene Wenger må se bort fra Mikael Silvestre, Eduardo, Theo Walcott, Cesc Fabregas, Tomas Rosicky og Abou Diaby.

Opgøret fløjtes i gang søndag kl. 14.30 og kan følges direkte på Canal+ Sport1.

Forventede startopstillinger:

Tottenham:

Cudicini

Corluka – Dawson – Woodgate – Assou-Ekotto

Lennon – Palacios – Zokora – Modric

Pavlyuchenko – Keane

Arsenal:

Almunia

Sagna – Gallas – Toure – Clichy

Eboue – Denilson – Song – Nasri

van Persie

Adebayor

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Vi forventer et opgør med intensiteten i højsædet med to hold, der skal slås for vigtige point. Tottenham kan drage fordel af hjemmebane i opgøret, og vi så i de to klubbers første møde, at næsten alt kan ske i disse lokalopgør. TotalBold.dk forudser et tæt opgør, der vil ende med en pointdeling. Vores bud på kampens resultat er 1-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu