Наши партнеры

MenuOptakt: Tottenham Hotspur – AaB

UEFA Cup

AaB har haft en rigtig god efterårssæson, bedre end mange havde forventet, men kampen mod Tottenham forventes at blive sæsonens sværeste. Tottenham er efter en sløj start ved at komme i omdrejninger, måske takket være den nye trænerduo Ramos og Poyet.

AaB har imponeret det danske fodboldforum i denne efterårssæson. Efter tabet af midtbanedynamoen Würtz og Wissness havde mange spået dem til en sløj sæson, men i stedet har klubben med nyt blod i truppen og et stort fighterhjerte taget den ene udfordring op efter den anden – både på nationalt og internationalt plan.

Det har resulteret i en delt 1. plads i Superligaen halvvejs i sæsonen og deltagelse i UEFA Cuppen efter en imponerende indsats mod Sampdoria. I AaB’s første gruppekamp var man hjemme oppe imod belgiske Anderlecht. En kamp hvor Anderlecht udfordrede AaB og kampen endte dermed 1-1.

Med alt dette i tankerne kan man tro, at AaB kan tage point fra de fleste, men aftenens modstander bliver formentlig klubbens største udfordring i år. Tottenham Hotspur er nemlig en stærk engelsk modstander med en positiv formkurve efter en skandalestart på sæsonen.

Tottenham havde nemlig en katastrofal start på sæsonen og tabte ligeledes deres første opgør i UEFA Cuppen, hjemme mod Getafe. Det fik klubben til at reagere – ud med Martin Jol – og ind med succestræneren fra Sevilla Juande Ramos suppleret med en spændende assistent i form af Gus Poyet.

Dette har haft den ønskede effekt indtil videre. Klubben er langsomt på vej op igennem ligatabellen og klubben fik i andet forsøg en sejr i gruppespillet i UEFA Cup’en.

En udvikling som skal fortsætte ifølge Poyet. Efter deres seneste ligakamp udtalte Poyet til klubbens egen hjemmeside: ”Nu skal vi vinde vores næste kamp og det starter i UEFA’en, og derefter skal Birmingham slås”. En udtalelse som tydeligt indikerer, at Tottenham vil udfordre AaB fra første fløjt.

AaB’s træner er heller ikke i tvivl om, at hans mandskab vil blive udsat for et tungt pres på White Hart Lane. Alligevel mener han ikke, at klubben er uden chance. Belægget for dette er, at klubben har troen på et godt resultat og samtidig stiller Erik Hamrén med stærkest mulige trup til den svære opgave.

Forventede startopstillinger:

Tottenham Hotspur: Robinson – Chimbonda, Young-Pyo, Gardner, Dawson – Jenas, Malbranque, Huddlestone, Lennon – Keane, Berbatov

AaB: Zaza – Jakobsen, Pedersen, Califf, Olesen – Lindström, Johansson, Augustinussen, Curth, Nomvethe – Prica

TotalBold.dk’s bud på kampen: Ligesom samtlige spillesteder så er vores tro på en AaB-sejr meget lille. Tottenhams formkurve er opadgående og dette bliver AaB ikke en hindring for. Vi forventer en sikker sejr til Tottenham på 3-0.

Skrevet af Morten Jensen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu