Наши партнеры

MenuOptakt: Tele2 Cup

Dansk fodbold

Tele2 Cup’en, der er det uofficielle DM, som Divisionsforeningen står bag, sparkes i gang søndag kl. 11.05. Vi bringer hermed en optakt til indendørsstævnet.

Det uofficielle DM-indendørsstævne sparkes i gang søndag, hvor Lyngby og AC Horsens spiller åbningskampen kl. 11.05.

Pulje A

AC Horsens

Søren Jochumsen, Steffen Algreen, Henrik Hansen, Thomas Kortegaard, Kenneth Sørensen, Casper Johansen, Nick Christensen, Janus Drachmann, Kenneth Emil Petersen, Yasin Avci og Anders Nøhr.

Info om holdet:

Det bliver assistenttræner, Henrik Larsen, der skal stå i spidsen for holdet i morgen. Larsen har valgt at se bort fra sidste års topscorer, Søren Friis. Men ACH virker dog stadig stærke med spillere som Kortegaard, Drachmann, Avci, Hansen og Nøhr, der alle har en god teknik og forventes, at gøre det fornuftigt på de bonede gulve i morgen. Specielt Nøhr bliver interessant at se, da han nu repræsentere “Den Gule Fare” i stedet for Esbjerg fB, som han vundet turneringen med de seneste tre år.

Lyngby BK

Alexander Fischer, Kim Aabech, Jesper Kristensen, Christian Holst, Nicolai Melchiorsen, Mikkel Beckmann, Ronni Hansen, Martin Andersen, Mads Thomsen, Tem Hansen og Emil Dyre.

Info om holdet:

Lyngby har ikke deltaget i stævnet siden 2001. Det er dog et meget stærkt mandskab, som de stiller med. Holdet består af en god portion unge spillere, samt nogle rutinerede kræfter, der spiller fast på førsteholdet. Kim Aabech må betegnes som en vigtig spiller for holdet, da han er teknisk stærk, og har et knaldhårdt spark. Holdet har besluttet sig for at spille offensivt, forstået på den måde, at man vælger, at have en markspiller på mål, således, at man kan lægge et større pres på modstanderen, men samtidig løber en større risiko.

FC Nordsjælland

Kim Christensen, Dennis Cagara, Morten Karlsen, Allan Olesen, Marcus Pode, Issey Nakajima-Farran, Bo Storm, Bajram Fetai, Kenni Olsen, Thomas Lindrup og Ercan Demirbas.

Info om holdet:

Assistenttræner John Bredal er manden, der skal lede holdet under stævnet. Holdet har nået til finalen i 2005 og 2006, mens de kun nåede til kvartfinalen i 2007 – samtlige gange blev de stoppet af Esbjerg fB. Ercan Demirbas er en nyoprykket ynglinge. Det skal især blive spændende at følge Bo Storm, der spiller på U/21-landsholdet, og i en ung alder også har spillet for hollandske SC Heerenveen.

Esbjerg fB

Jonas Jensen, Frank Hansen, Jesper Bech, Martin Vingaard, Jeppe Mehl, Jesper Jørgensen, Kristian Flittie Onstad, Jesper Lange, Michaël Murcy, Søren Rieks og Kian Hansen.

Info om holdet:

Der ligger et tungt pres på de seneste tre års vindere. Holdets cheftræner Troels Bech har derfor også valgt, at stille op med en række spillere fra førsteholdet, hvoraf seks af de elleve var med til at vinde førstepræmien, der var en check på 150.000 kr. Det drejer sig om Jesper Bech, Martin Vingaard, Jesper Jørgensen, Kristian Flittie Onstad, Søren Rieks og Frank Hansen. Kian Hansen er et nyoprykket forsvarstalent, der skal blive spændende at følge.

Pulje B

FC København

Martin Jacobsen, Danny Jensen, Casper Windfeld, Rasmus Bogh, Dejan Buzakovic, Kevin B. Timm, Saban Özdogan, Erton Fejzullahu og Thomas Christensen.

Info om holdet:

Ikke mange spillere springer i fodboldinteresseredes øjne. Alle spillere er fra de danske mestres ungdomshold, og optræder for det meste for KB i 2. division øst. En spiller man dog skal holde øje med, er Saban Özdogan, som er en lille spiller med vævre træk, og han er i det hele taget en spiller med rappe fødder.

OB

Hans Henrik Andreasen, Mads Timm, Chris Sørensen, Søren Jensen, Christian Kier, Anders K. Jacobsen, Matti Lund Nielsen, Peter Nymann og Johan Absalonsen.

Info om holdet:

OB har et blandet hold med til turneringen, hvor både rutinerede SAS Liga-kræfter er med, mens der også er fundet plads til yngre spillere. Af spillere man skal lægge mærke til er Mads Timm, som har en gylden teknik, hvilket er en stor del af indendørsspillet. Johan Absalonsen kan også blive en afgørende figur på OB-mandskabet.

AGF

Morten Beck, Anders Syberg, Lasse Vibe, Thomas Hansen, Kasper Povlsen, Emil Lyng, Nichlas Kristensen, Sanel Kapidzic, Jonas Thorsen og Alexander Jackson Møller.

Info om holdet:

AGF har taget et ungt hold med til stævnet, og dermed har holdet ingen store profiler med. En ung spiller, der dog skal følges nøje, er Lasse Vibe. Sanel Kapidzic kan også blive en fornøjelse at følge, hvis han får spillet til at flyde.

Viborg FF

Christian Kirk, Simon Nagel, Lasse Kryger, Kevin Mensah, Alexander Juel Andersen, Casper Sørensen, Christian Overby og Christian Olsen.

Info om holdet:

Viborg har ligesom OB et blandet mandskab med til turneringen. Af spændende navne, man skal lægge mærke til, er Simon Nagel, som sammen med Christian Olsen nok skal stå for det kreative.

Pulje C

FC Midtjylland

Lasse Heinze, Dennis Flinta, Simon Kjær, Winston Reid, Nick Ragus, Jude Nworuh, Mikkel Thygesen, Danny Olsen, Sune Kiilerich og Mads Albæk

Info om holdet:

FC Midtjylland stiller, som mange af de andre hold, med et meget ungt mandskab. Blandt andre de to 90’ere Mads Albæk og Sune Kiilerich. Specielt Mads Albæk er spået en stor fremtid, og sidste år blev han tildelt Arlas U/17-talentpris. En anden af de unge spillere som kan fremhæves, er Jude Nworuh. Sidste år blev han topscorer i ynglingeligaen, og han er netop blevet rykket op på førsteholdet.

Randers FC

Peter Friis Jensen, Nicolas Bøgild, Michael Byskov, Kasper Nygaard, Michael Roloff, Lars Larsen, Esben Sørensen, Jonas Andersen, Luca Imperatore Sørensen, Christian Andreasen og Micky Malling Jensen.

Info om holdet:

Kronjyderne stiller kun med spillere fra deres U-trup, og det bliver ligeledes en ungdomstræner, der skal holde styr på taktikken. Tom Søjberg har dog høje forventninger til den unge trup: ”Vi går efter at vinde turneringen! Vi går altid på banen for at vinde alt, hvad vi rører ved!”. Der er dog ikke nogen prominente navne i truppen, og holdet kan nærmest kun overraske positivt.

Brøndby IF

Michael Tørnes, Kim Daugaard, Morten ”Duncan” Rasmussen, Thomas Rasmussen, Morten Rasmussen, Daniel Wass, Tobias Mikkelsen, Martin Spelmann, Mike Jensen, Lukasz Cieslewicz, Anders Randrup, Pierre Kanstup

Info om holdet:

Henrik Jensen er træner for det Brøndby-mandskab, der skal forsøge at leve op til hjemmebane-forventningerne. Træneren har stort set kun valgt at udtage spillere, der figurerer i SAS Liga-truppen. Heraf kan nævnes sønnen, Mike Jensen, og rutinerede Kim Daugaard. Derudover bliver det spændende at følge talentet Lukasz Cieslewicz og tilbagevendte Tobias Mikkelsen.

SønderjyskE

David Ousted, Rasmus Hansen, Michael Larsen, Jacob Stolberg, Martin Thomsen, Jesper Kjærulff, Johnny Thomsen, Sedin Alic, Michael Stryger, Ken Ilsø, Kenneth Fabricius og Anders Clausen.

Info om holdet:

Turneringens eneste 1. divisions-hold, SønderjyskE, stiller op med en blanding af rutinerede og unge spillere. De største forventninger ligger dog til topscoreren i 1. Division, Kenneth Fabricius, samt andre offensive spillere som Jesper Kjærulff, og Anders Clausen.

Kampprogrammet for hele stævnet ser således ud:

11.05 – 11.14: AC Horsens – Lyngby BK

11.16 – 11.25: FC Nordsjælland – Esbjerg fB

11.27 – 11.36: F. C. København – OB

11.38 – 11.47: AGF – Viborg FF

11.49 – 11.58: Brøndby IF – FC Midtjylland

Pause

12.07 – 12.16: SønderjyskE – Randers FC

12.18 – 12.27: Esbjerg fB – AC Horsens

12.29 – 12.38: Lyngby BK – FC Nordsjælland

12.40 – 12.49: Viborg FF – F.C. København

12.51 – 13.00: OB – AGF

13.02 – 13.11: FC Midtjylland – SønderjyskE

13.13 – 13.22: Randers FC – Brøndby IF

Pause

13.27 – 13.36: AC Horsens – FC Nordsjælland

13.38 – 13.47: Esbjerg fB – Lyngby BK

13.49 – 13.58: F.C. København – AGF

14.00 – 14.09: Viborg FF – OB

14.11 – 14.20: SønderjyskE – Brøndby IF

14.22 – 14.31: FC Midtjylland – Randers FC

Efter en kort pause vil der herefter blive afviklet fire kvart- og to semifinaler, samt en bronzekamp, hvorefter finalen bliver spillet.

TV2 sender direkte fra det første opgør kl. 11.05 frem til præmieoverrækkelsen af checken på de 150.000 kroner, der bliver foretaget ca. kl. 16.15.

Skrevet af Mikkel Lasson, Thomas Mørch og Casper LohseKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu