Наши партнеры

MenuOptakt: Steaua Bukarest – Lyon

Champions League

Steaua Bukarest tager tirsdag imod de franske mestre Lyon på deres til dels uindtagelige hjemmebane. Begge har endnu ikke vundet i Champions League i denne sæson, men det kan altså ændre sig tirsdag aften.

Tirsdag aften skydes endnu et Champions League-brag, når Steaua Bukarest huser slaget mod den franske gigant, Lyon. Rumænerne stod efter sidste sæson tilbage med en andenplads i ligaen, og trods de flot kvalificerede sig til denne sæsons Champions League, har de i Champions League-sæsonens første to kampe blot fået ét point, hvorfor forhåbningerne om videre avancement er blevet distanceret. Ydermere taler et nederlag i sidste runde af ligaen til Steaua Bukarest heller ikke en god sag for rumænerne.

Ligeledes skuffede Lyon dog også i weekenden, da man blot formåede at hente et uafgjort resultat mod Lille. At Karim Benzema, Lyons stjerneangriber, startede på bænken, muligvis for at blive sparet, vidner dog om Lyons seriøsitet omkring kampen mod Steaua Bukarest.

Bayern München ligger i øjeblikket i spidsen i pågældende kamps gruppe, mens Lyon med sine to point ligger a point med Fiorentina. Steaua Bukarest er indtil videre forvist til sidstepladsen i gruppen.

Mens resultaterne taler for en Lyon-sejr, frem for en Steaua-Bukarest-sejr, må franskmændene dog sande problemer skadesmæssigt. Midtstopperne Bodmer og Mensah er skadet, og ligeledes er højrebacken Clerc. Steaua Bukarest derimod forventes at stille op i stærkeste opstilling.

Forventede holdopstillinger:

Steaua Bukarest:

Zapata

Ogararu – Goian – Petre – Ghionea

Lovin – Nadio

Nicolita – Stancu – Moreno

Semedo

Lyon:

Lloris

Réveillère- Cris – Boumsong – Grosso

Makoun – Toulalan

Juninho – Ederson – Keita

Benzema

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Trods Lyons skadesproblemer kan volde problemer i defensiven, er de franske mestre en for stor mundfuld for rumænerne. 2-1 til Lyon bliver derfor forudsigelsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu