Наши партнеры

MenuOptakt: SønderjyskE – OB

Dansk fodbold

OB skal forsøge at følge op på 3-2-sejren over FC København, når fynboerne lørdag gæster SønderjyskE i Haderslev.

I onsdags besejrede OB på hjemmebane FC København på hjemmeside, og bevarede dermed drømmen om det danske mesterskab. I skrivende stund er OB placeret på tredjepladsen i SAS Ligaen, tre point efter FC København og fire point efter Brøndby. De to ærkerivaler tørner sammen søndag, men inden da skal OB i kamp mod SønderjyskE.

OB-spilleren Chris Sørensen udtaler, at holdet skal følge op på sejren over FCK mod SønderjyskE, der ikke må undervurderes

”Alle kan spille godt mod FCK i en topkamp. Kunsten er at levere samme præstation mod et hold som SønderjyskE, der ligger langt nede i tabellen, og som har en masse at spille for. Så det kræver lidt omstilling oppe i hovedet, og det skal vi være dygtige nok. Alt andet vil være fuldstændig tåbeligt,” siger venstrebacken til klubbens hjemmeside og fortsætter:

”Vi har set at de andre tophold har haft store problemer med SønderjyskE på deres hjemmebane. At møde dem i Haderslev er ikke en kamp, som man bare skal ned og have overstået. Den kræver hundrede procent af os alle sammen, og vi skal levere samme præstation som mod FCK. Det er et krav til os spillere, at vi skal simpelthen være der. Alt andet er uacceptabelt.”

OB’s cheftræner Lars Olsen vil have fuld koncentration til lørdagens kamp. Hvis ikke OB vinder opgøret, vil sejren over FCK mere eller mindre være glemt, ifølge Lars Olsen.

”Det er to hold, der skal vinde. Om det bliver en anden type kamp end mod FCK, ved jeg ikke, men med sejren over FCK har vi et begrundet håb om, at vi kan komme med helt op i toppen. Men det kræver, at vi vinder over SønderjyskE, for sætter vi point til der, så er resultatet over FCK mere eller mindre glemt. Så det handler om for os, at vi skal vinde den kamp med alle de midler, der er til rådighed,” siger Lars Olsen og fortsætter:

”Vi har set, at SønderjyskE har taget point fra både FCK og Brøndby i Haderslev. Det tror de selvfølgelig også på, at de kan gøre mod os. Vi skal have armene ned, og så skal vi være forberedt på en rigtig svær opgave i SønderjyskE, for det tror jeg, at det bliver.”

SønderjyskE er placeret lige over nedrykningsstregen med 25 point. Det er to point mere end Horsens og tre mere end Vejle, der i øjeblikket ligger under stregen. Derfor kan sønderjyderne ikke føle sig sikre på overlevelse i landets bedste række.

SønderjyskEs Michal Larsen mener, at holdet skal helt op i gear, hvis de skal tage point fra OB.

”Der er ingen tvivl om, at vi møder et meget formstærkt OB hold, der vil gå 100% efter sejren, da kun en sejr tæller for dem, hvis de skal bevare muligheden for blive dansk mester. De har spillet virkelig godt i en meget lang periode, så vi skal helt op i gear, hvis vi skal have point med fra kampen,” lyder det fra Michael Larsen til klubbens hjemmeside.

Atle Roar Håland er fortsat på skadeslisten for OB, der også må undvære Jonas Troest, Timmi Johanse og Anders K. Jacobsen. Derudover har Thomas Helveg karantæne. Hans Henrik Andreasen og Peter Nymann er med i OB-truppen, selvom de blev meldt tvivlsomme på grund af småskader, som de pådrog i midtugens kamp mod FCK.

Anders Egholm er ikke med for SønderjyskE, mens Ken Ilsø er meldt tvivlsom, men er med i truppen til kampen. John Jairo Mosquera sidder ude med karantæne.

Forventede startopstillinger:

SønderjyskE:

David Ousted

Michael Larsen – Sölvi Ottesen – Anders Østli

Johnny Thomsen – Morten Bertolt – Rasmus Hansen – Morten Avnskjold – Jesper Kjærulff

Ken Ilsø – Kenneth Fabricius

OB:

Arek Onyszko

Peter Nymann – Anders Møller Christensen – Chris Sørensen – Esben Ruud

Johan Absalonsen – Hans Henrik Andreasen – Eric Djemba-Djemba – Henrik Hansen

Peter Utaka – Njogu Demba-Nyrén

TotalBold.dk’s bud på kampen:

Begge mandskaber vil kæmpe hårdt for de tre point. OB for at bevare mesterskabsdrømmene, og SønderjyskE for at slippe længere væk fra nedrykningsstregen.

Vi tror, at OB følger op på sejren over FCK og besejrer SønderjyskE 2-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu