Наши партнеры

MenuOptakt: SønderjyskE – HB Køge

Dansk fodbold

HB Køge gæster i dag klokken 16.00 SønderjyskE, som er det eneste mandskab, som holdet endnu har formået at besejre i denne sæson. Otte point skiller de to bundhold.

I midten af ugen leverede SønderjyskE en stor sensation i pokalturneringen, da de slog FC København ud med de ydmygende cifre 5-0.

I dag gælder det HB Køge, der fortsat ligger under nedrykningsstregen med sølle seks point på kontoen efter 13 spillerunder. Assistenttræneren i SønderjyskE, Ole Schwennesen, vurderer dagens kamp således:

“De (HB Køge, red.) har ændret organisationen i deres spil, og det gør at de er bedre med i kampene. Både hjemme mod FCK og ude mod FC Midtjylland var de senest tæt på point. Men de er overordnet kommet bedre med i kampene,” forklarer han til klubbens hjemmeside og uddyber:

“Naturligvis vil vi gerne vinde. Men jeg mener ikke, vi er store favoritter, og vi kommer heller ikke til at dominere hele kampen. HB Køge ved jo også, hvad der står på spil, så jeg tror, det bliver meget jævnbyrdigt.”

HB Køges Martin Arlofelt er realistisk, på trods af, at de besejrede sønderjyderne sidste gang, hvor HB Køge hjemme vandt 1-0. Han mener, at holdet skal levere sit allerbedste for at slå SønderjyskE igen.

“Vi kan egentlig ikke bruge den sidste kamp mod SønderjyskE til noget, når vi løber på banen på søndag. Vi ved selvfølgelig, at vi fik tre point imod dem sidste gang, og det er da en rar ballast, men det kan sagtens blive en helt anden kamp,” vurderer Martin Arlofelt til denne uges udgave af Lørdagsavisen.

“Sidste gang havde vi lige det held til sidst, som vi måske har manglet i nogle af de andre kampe. Når det så er sagt, så skal vi altså til at have nogle point, og SønderjyskE er helt klart et af de hold, vi skal kunne måle os med og have point imod, og selvom det efterhånden er lidt af en kliché, så skal vi bare følge op på det gode spil imod FC Midtjylland i sidste weekend, så er vi godt på vej,” siger Arlofelt til avisen.

SønderjyskE er uden Michael Larsen, der døjer med en lyskeskade, mens HB Køge må undvære Kenneth Sørensen og Thomas Christensen, som ligeledes er skadet begge to.

Forventede startopstillinger:

SønderjyskE:

David Ousted

Anders Østli – Anders Egholm – Sølvi Ottesen – Michael Stryger

Jesper Kjærulff – Rasmus Hansen – Mads Jessen – Johnny Thomsen

Nicolai Agger – Kenneth Fabricius

HB Køge:

Lars Bjerring

Martin Arlofelt – Thomas G. Christensen – Thomas Sørensen – Morten Nielsen

Fabinho – Rytis Leliuga – Sebastian Andersen – Søren Nielsen

Emmanuel Ake – Henrik Toft

TotalBold.dk’s bud på kampen:

HB Køge vandt ganske vist den sidste indbyrdes kamp mellem de to parter, men med sønderjydernes seneste triumf mod FC København tror vi, at de vil have det store overskud i dag. Derfor tipper vi en 2-1-sejr til SønderjyskE.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu