Наши партнеры

MenuOptakt: SønderjyskE – FC Nordsjælland

Dansk fodbold

SønderjyskE tager imod FC Nordsjælland i hvad, der kan vise sig at blive en vital kamp om hvem, der rykker ned. Før kampen ligger hjemmeholdet på elvtepladsen, mens FC Nordsjælland ligger lige over nedrykningsstregen på niendepladsen.

I sidste weekend overraskede SønderjyskE, da de i egen hule formåede at spille uafgjort mod AaB, der måske havde for meget fokus på UEFA Cuppen. Alligevel var det en flot præstation af sønderjyderne på Haderslev Stadion, hvor de før har drillet flere af topholdene, heriblandt Brøndby og FCK.

FC Nordsjælland skuffede i sidste uge på hjemmebane mod formstærke AC Horsens, som slog hjemmeholdet med 2-1. Det nederlag vil FCN revanchere, samtidig med de også gerne vil revanchere nederlaget til SønderjyskE i efteråret.

”Ja, vi kan vel godt sige, at vi jagter en slags dobbelt revanche. Både for skuffelsen i søndags mod Horsens og også nederlaget til SønderjyskE, sidst vi mødte dem i efteråret. Men jeg tror på, at vi får den vitale udesejr i Haderslev, for spillerne er virkelig sejrssultne nu,” fortæller FC Nordsjællands sportschef Jan Laursen til klubbens hjemmeside.

SønderjyskE må til den vigtige kamp se bort fra Andrei Sidorenkov, Peter Lauridsen og Jesper Jensen, der alle er ude med skader. FCN er ligesom sønderjyderne ramt af skader og for deres vedkommende betyder det, at Morten Karlsen, Simon Richter, Nicolai Stokholm, Daniel Jensen, Christian ”Krølle” Nielsen, Mads Thomsen og Jukka Santala er ude.

Forventede startopstillinger:

SønderjyskE:

Ousted

Ottesen – Egholm – Larsen

Thomsen – Avnskjold – Bertolt – Stryger – Halle

Mosquera – Ilsø

FC Nordsjælland:

Novakovic

Kildentoft – Kibebe – Parkhurst – Cagera

Bernier – Dahl – Storm

Bernburg – Junior – Fetai

TotalBold.dk’s bud på kampen:

SønderjyskE har en stærk hjemmebane, og det tror vi vil blive udslagsgivende, sammen med at FCN må undvære deres nye anfører, Nicolai Stokholm. Derfor tror vi, at kampen ender 1-0 til SønderjyskE.

Skrevet af Patrick Andersen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu